Σοκαρισμένος ο Τούχελ για την απόλυσή του από την Τσέλσι

Σοκαρισμένος ο Τούχελ για την απόλυσή του από την Τσέλσι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τόμας Τούχελ αποτελεί παρελθόν από την Τσέλσι, με τον Γκρέαμ Πότερ να τον διαδέχεται στον πάγκο των «μπλε», όμως ο Γερμανός τεχνικός έμεινε σοκαρισμένος από την απόφαση των Λονδρέζων.

Όπως αναφέρει η «Sun», ο Τούχελ δεν μπορούσε να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία του με την Τσέλσι, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του για το «διαζύγιο» με τους Λονδρέζους σε ανθρώπους του στενού κύκλου του.

Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, η απόφαση για την απόλυση του Τούχελ, πάρθηκε από τον Τοντ Μπόελι, μετά από δεκάλεπτη συνάντηση που είχε με τον Γερμανό προπονητή.

Σε αυτή τη συνάντηση ο Τούχελ ζήτησε πίστωση χρόνου, προκειμένου να αναστρέψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στους «μπλε», όμως οι διοικούντες της Τσέλσι τον αγνόησαν πλήρως έχοντας πάρει ήδη την απόφασή τους.

Ο Τούχελ πάντως βγαίνει πιο πλούσιος κατά 17 εκ. ευρώ από την απόλυσή του, αφού αυτή είναι η αποζημίωση που πήρε από την Τσέλσι για την λύση της συνεργασίας τους.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X