Αλητεία: Το ρατσιστικό hashtag #not_my_national_team εμφανίστηκε ξανά – Η απάντηση χρηστών με μια εικόνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Αλητεία: Το ρατσιστικό hashtag #not_my_national_team εμφανίστηκε ξανά – Η απάντηση χρηστών με μια εικόνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο!
Photo Credits: INTIME

Για μια ακόμη φορά μια μειοψηφική ομάδα εξαπέλυσε ρατσιστικό οχετό με στόνο την Εθνική μπάσκετ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστρέφει και πάλι στα trends του Twitter ένα ρατσιστικό thread που θέλει ορισμένους απερίγραπτους χρήστες να στοχοποιούν την Εθνική μπάσκετ για το χρώμα του δέρματος των αδερφών Αντετοκούνμπο και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Σε έναν οχετό αναρτήσεων με το hashtag, #not_my_national_team, χρήστες του διαδικτύου υποστηρίζουν πως η Εθνική μπάσκετ δεν τους εκπροσωπεί δήθεν, επειδή οι Γιάννης, Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο, αλλά και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν φέρουν (!!) τα χαρακτηριστικά της φυλής; Η όποια προσπάθεια φυσικά να εξηγηθεί με όρους λογικής όλη αυτή η χυδαία επίθεση σε βάρος αθλητών που αγωνίζονται στο Eurobasket με τα χρώματα της Ελλάδας είναι μάλλον μάταια και σίγουρα περιττή.

Διαβάστε την συνέχεια στο The Standard

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X