ΑΕΚ: Εμπιστοσύνη στον Κόνιαρη για την... αναγέννηση του

ΑΕΚ: Εμπιστοσύνη στον Κόνιαρη για την... αναγέννηση του
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ πιστεύουν πολύ στον Αντώνη Κόνιαρη και ελπίζουν φέτος να επιστρέψει στα στάνταρ του

Ο Αντώνης Κόνιαρης ήρθε στην ΑΕΚ την περασμένη σεζόν αλλά η αλήθεια είναι, ότι δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Ήταν δύσκολος ο τραυματισμός που πέρασε, αντιμετώπισε και άλλες ατυχίες και γενικά είχε μια πολύ δύσκολη χρονιά. Δεν μπόρεσε ποτέ να βρει ρυθμό μέσα στην χρονιά με όλα αυτά που συνέβησαν, ενώ όταν ενσωματώθηκε στην ομάδα, η ΑΕΚ βρισκόταν σε δύσκολη βαθμολογική θέση και έπρεπε να κερδίζει πάση θυσία για να βρεθεί ψηλά στην βαθμολογία.

Αυτό δεν μπορούσε να δώσει χρόνο προσαρμογής στον Έλληνα γκαρντ που έπρεπε να αρχίσει να αγωνίζεται σε καταστάσεις υψηλής πίεσης και μετά από αποχή σχεδόν 13 μηνών. Δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά και ήταν λογικό ο Κόνιαρης να μην δείξει ούτε το ελάχιστο από τις δυνατότητές του.

Όλα αυτά πλέον, ανήκουν στο παρελθόν και ξεκινάει από την αρχή. Για καλή του τύχη, ο Ηλίας Καντζούρης είναι ένας προπονητής, που πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του και θέλει να τον δει να πλησιάζει τα αγωνιστικά στάνταρ πριν τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ήταν αυτός που ζήτησε την παρομονή του στην ομάδα, ενώ βρισκόταν στον αέρα και αυτός που έχει στηρίξει αρκετά επάνω του. Οι δυο τους έχουν μιλήσει πολύ, ο κόουτς Καντζούρης του έχει εξηγήσει ακριβώς τι ζητάει από αυτόν μέσα στο γήπεδο, ενώ πιστεύει ότι μπορεί να του βγάλει και άλλες εκφάνσεις του παιχνιδιού του, όπως το παιχνίδι ένας εναντίον ενός.

Το σίγουρο είναι ότι στην σεζόν που έρχεται ο Κόνιαρης έχει έναν προπονητή που τον πιστεύει και θα του δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεται για να μπορέσει να βρει και αυτός τον πραγματικό του εαυτό που τον οδήγησε να ξεκινάει βασικός σε αγώνες Ευρωλίγκας. Είναι στο χέρι του, να αφήσει πίσω όσα δυσάρεστα του συνέβησαν στο παρελθόν και να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά, γιατί έτσι θα βγει και αυτός κερδισμένος αλλά και η ΑΕΚ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X