Οι πιέσεις πέρασαν: Ο Μπένετ αναίρεσε τον ορισμό του Σιδηρόπουλου, ψάχνει ξένο διαιτητή για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Οι πιέσεις πέρασαν: Ο Μπένετ αναίρεσε τον ορισμό του Σιδηρόπουλου, ψάχνει ξένο διαιτητή για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Απίστευτα πράγματα λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κωμικοτραγικά είναι τα όσα λαμβάνουν χώρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της Super League.

Αφού τα «πράσινα» ΜΜΕ «στοχοποίησαν» τον Τάσο Σιδηρόπουλου πριν καν τον ορισμό του από την ΚΕΔ και αφού ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία πανηγυρίζει για τις πληροφορίες που θέλουν την ΕΠΟ να έχει αποφασίσει να μην διεξαχθεί το ντέρμπι αν δεν βρεθεί ξένος διαιτητής φαίνεται πως και ο Μπένετ ενέδωσε στις Πιέσεις.

Νωρίτερα υπήρξε διακοπή της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ώστε ο Τάκης Μπαλτάκος να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της ΚΕΔ και να του ζητήσει να αλλάξει ο ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου για το ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το sdna αυτό τελικά κι έγινε, με τον Μπένετ να αναφέρει στην επικοινωνία που είχαν οι δύο άνδρες ότι ήθελε να βοηθήσει τους Έλληνες διαιτητές, από τη στιγμή όμως που αντιδρούν οι ομάδες, θα ορίζει μόνο ξένους διαιτητές στους αγώνες των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη. «Ο κύριος Μπένετ μου είπε ότι θέλησε να βοηθήσει τους Έλληνες διαιτητές, όμως από τη στιγμή που αντιδρούν όλες οι ομάδες δεν έχει παρά να συμμορφωθεί με τη σύσταση και όλα τα ντέρμπι μεταξύ των πέντε μεγάλων ομάδων θα γίνουν με ξένους διαιτητές», ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ο Τάκης Μπαλτάκος.

Πλέον μένει να φανεί αν θα βρεθεί εγκαίρως ξένος διαιτητής για το ντέρμπι, ώστε να μην οδηγηθεί σε αναβολή.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X