Άρχισε το πανηγύρι: Στοχοποιούν την ΑΕΚ και κάνουν οργανωμένο bullying μέσω ΜΜΕ!

Άρχισε το πανηγύρι: Στοχοποιούν την ΑΕΚ και κάνουν οργανωμένο bullying μέσω ΜΜΕ!
Photo Credits: INTIME

Ο «πόλεμος» κατά της ΑΕΚ άρχισε νωρίς πριν το πρώτο μεγάλο ντέρμπι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν σχεδόν σίγουρο ότι θα ξεκινήσει κάποια στιγμή ο πόλεμος κατά της ΑΕΚ. Εν τέλει ξεκίνησε πριν αρχίσει καν το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς.

Ενώ η ΑΕΚ είχε ξεκαθαρίσει στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ με τον πλέον σαφή τρόπο ότι συμφωνεί και θέλει ξένο διαιτητή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ την Κυριακή, ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Ένας διαιτητής που στο παρελθόν έχει… σφαγιάσει την ΑΕΚ με σφυρίγματα που δεν έχουν ξεχαστεί και δεν πρέπει να ξεχαστούν.

Υποτίθεται λοιπόν πως βράζουν Ολυμπιακός, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ για το θέμα διαιτητή και τον ορισμό Σιδηρόπουλου. Οι δύο πρώτοι αποτελούν το νέο παρεάκι των τελευταίων ετών με Μαρινάκη-Αλαφούζο να πηγαίνουν χέρι-χέρι σε όλα, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι ο πλέον ευνοούμενος των τελευταίων ετών από τη διαιτησία. Και ήδη ήταν κερδισμένος απέναντι στον Ατρόμητο, όπως και ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη.

Η ΑΕΚ από χθες βιώνει και παρακολουθεί την απίστευτα προκλητική ιστορία με διαρροές σε συγκεκριμένα ΜΜΕ γνωστών… αποχρώσεων για ορισμούς διαιτητών που ήξεραν από πριν, για τους οποίους αρχίζει άμεσα οργανωμένο bullying με κάθε τρόπο, οι οποίοι στη συνέχεια επιβεβαιώνονται…. τυχαία και μετά ξεκινάει εκστρατεία στοχοποίησης της ΑΕΚ έμμεσα.

Ήταν σίγουρο ότι το παρεάκι θα «πολεμήσει» την ΑΕΚ φέτος. Σε μία σημαντική σεζόν και ιδιαίτερη για τον σύλλογο. Τώρα θέλει ενότητα εντός ΑΕΚ και σίγουρα θέλει δυναμικές παρεμβάσεις από τη διοίκηση της και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Γκρανκάσας

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X