Τσέλσι: Φαβορί ο Πότερ για τη θέση του Τούχελ

Τσέλσι: Φαβορί ο Πότερ για τη θέση του Τούχελ
Photo Credits: INTIME

Πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Τσέλσι ο Πότερ αντί του Τόμας Τούχελ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φαβορί ο Πότερ για την Τσέλσι που φαίνεται πως έχει βρει ήδη το διάδοχο του Τόμας Τούχελ στην τεχνική της ηγεσία.

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα (BBC, SkySports κ.α.) η διοίκηση των «μπλε» είναι έτοιμη να συζητήσει με το νυν προπονητή της Μπράιτον, Γκράχαμ Πότερ, προκειμένου ο τελευταίος ν΄ αναλάβει άμεσα τα νέα του καθήκοντα.

Ο 47χρονος άλλοτε τεχνικός της Σουόνσι, έλαβε τη σχετική άδεια από τους «γλάρους» για να συζητήσει με τους Λονδρέζους και δεν αποκλείεται εντός των προσεχών ωρών να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Πότερ, ο οποίος θεωρείται ότι στο μέλλον μπορεί ν΄ αναλάβει και τα ηνία της Εθνικής Αγγλίας, έχει οδηγήσει την Μπράιτον στην 4η θέση της κατάταξης της τρέχουσας Premier League, έχοντας κερδίσει τους τέσσερις από τους έξι αγώνες που έδωσε (έχει μία ήττα και μία ισοπαλία ακόμη).

Προσλήφθηκε από την Μπράιτον το Μάιο του 2019 και επί των ημερών του ο σύλλογος τερμάτισε στην 15η, 16η και 9η θέση στο διάστημα της τριετίας που τον καθοδηγεί.

H επιθετική προσέγγιση και φιλοσοφία του, αλλά και η δουλειά του πάνω στο τακτικό κομμάτι έχουν προκαλέσει μεγάλο θαυμασμό από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, με τον ίδιο να έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις «μετοχές» του τα τρία τελευταία χρόνια.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X