Άρης: Ο Άλαν Πάρντιου με την καθοδική πορεία ο εκλεκτός του Καρυπίδη

Άρης: Ο Άλαν Πάρντιου με την καθοδική πορεία ο εκλεκτός του Καρυπίδη
Photo Credits: INTIME

Στον Άλαν Πάρντιου για την τεχνική ηγεσία κατέληξε ο Άρης του Θόδωρου Καρυπίδη.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο εκλεκτός του Άρη για την τεχνική του ηγεσία βρέθηκε και αυτός είναι ο Άγγλος τεχνικός, Άλαν Πάρντιου.

Ο 61χρονος, του οποίου η καριέρα βρίσκεται σε καθοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον Άρη και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές.

Ο έμπειρος Λονδρέζος προπονητής με πλούσιο βιογραφικό έχοντας περάσει μεταξύ άλλων στη Γηραιά Αλβιώνα από τους πάγκους των Γουέστ Χαμ, Σαουθάμπτον, Τσάρλτον, Νιουκάστλ, Κρίσταλ Πάλας και Γουέστ Μπρομ αλλά και εκτός συνόρων σε Ολλανδία (Ντε Χάαγκ) και Βουλγαρία (ΤΣΣΚΑ Σόφιας) αναμένεται να έρθει στην πόλη την Τρίτη για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Βρετανός προπονητής έγινε γνωστός ειδικότερα για το έργο του κατά την τετραετία του στους «ανθρακωρύχους» από τον Δεκέμβρη του 2010 έως τον Γενάρη του 2015 όπου σε 184 αγώνες μέτρησε 71 νίκες, 42 ισοπαλίες και 72 ήττες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο του Πάρντιου θα είναι διετούς διάρκειας ενώ θα έχει μαζί του ως βοηθό τον Άλεξ Ντάιερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εκλεκτός για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο συνεργάστηκε με τον ποδοσφαιριστή των Θεσσαλονικέων, Μπράντλει Μαζικού πέρσι στην ΤΣΣΚΑ ενώ το αγαπημένο του σύστημα είναι το 4-2-3-1.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X