ΑΕΚ: Μπαίνει αμέσως στην εξίσωση του Αλμέιδα ο Φαν Βέερτ

ΑΕΚ: Μπαίνει αμέσως στην εξίσωση του Αλμέιδα ο Φαν Βέερτ
Photo Credits: INTIME

Ο Φαν Βέερτ πιάνει δουλειά Πέμπτη, παίζει ντέρμπι την Κυριακή.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φαν Βέερτ είναι μεταγραφή για την ΑΕΚ που θα μπει αμέσως στην αγωνιστική εξίσωση του Αλμέιδα, ακόμα και για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι ένας προπονητής που έχει δείξει πως μοναδικό του κριτήριο για να βάλει στην αγωνιστική εξίσωση έναν παίκτη που έρχεται με μεταγραφή, είναι ο βαθμός ετοιμότητας. Πολύ πρόσφατο το παράδειγμα του Νίκλας Ελίασον, ο οποίος ξεκίνησε προπονήσεις στα Σπάτα την περασμένη Τρίτη και πήρε λεπτά συμμετοχής και μάλιστα μπόλικα, στο ματς της Κυριακής της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ.

Τώρα, αν κυλήσουν βάσει προγράμματος, ο Τομ Φαν Βέερτ θα ολοκληρώσει μέσα στην ημέρα όλα τα διαδικαστικά για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Επομένως από αύριο θα βρίσκεται κανονικά στα Σπάτα για να πιάσει δουλειά. Σ’ αυτή την περίπτωση, ο Ολλανδός φορ θα βάλει και υποψηφιότητα για να βρίσκεται στην αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Τα δυο μεγάλα πλεονεκτήματα

Ο Φαν Βέερτ έχει δυο τεράστια πλεονεκτήματα. Το πρώτο είναι πως βρίσκεται σε φουλ αγωνιστική φόρμα. Κανονική καλοκαιρινή προετοιμασία με τον Βόλο και βασικός στην ενδεκάδα και στα τρία πρώτα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος. Το δεύτερο είναι πως γνωρίζει πολύ καλά την Λίγκα, καθότι έχει μπει στον δεύτερο χρόνο του στην Ελλάδα. Επομένως δεν χρειάζεται καθόλου χρόνο για να προσαρμοστεί. Και επ’ αυτών το πλεονεκτημάτων, είναι απολύτως ενήμερος ο Αλμέιδα.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ πατώντας εδώ

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X