Champions League: Δεύτερο... πιάτο με πρεμιέρα στον όμιλο του «θανάτου»

Τα καλύτερα σημεία του Σαβατοκύριακου 20 & 21 Αυγούστου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Τσάμπιονς Λιγκ άρχισε ξανά και από τις αποψινές αναμετρήσεις ξεχωρίζει η πρεμιέρα στον όμιλο του «θανάτου» όπου βρίσκονται Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Ίντερ.

Συνηθισμένοι σε αυτά τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων, να διεξάγονται από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Δεκεμβρίου, οι μεγάλοι της Ευρώπης δεν θα πάρουν ανάσα αυτή τη φορά. Η προοπτική του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ (20 Νοεμβρίου – 18 Δεκεμβρίου) κόβει τη σεζόν στα δύο, συμπιέζοντας την πρώτη φάση της κορυφαίας διοργάνωσης συλλόγων του πλανήτη σε μόλις δύο μήνες.

Ο τρίτος όμιλος αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον με την Μπαρτσελόνα, την Ίντερ, την Μπάγερν και τη Βικτόρια Πλζεν, αρχίζοντας με τη δελεαστική αναμέτρηση ανάμεσα σε Ίντερ και Μπάγερν απόψε. Ένας όμιλος που φέρνει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι απέναντι στην παλιά του ομάδα. Η Μπάγερν σημείωσε 20 γκολ στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της εγχώριας σεζόν της, με την άφιξη του Σάντιο Μανέ να κάνει τους Βαυαρούς να… ξεχάσουν τον Πολωνό επιθετικό που πλέον φοράει τη φανέλα των Καταλανών.

Για την Ίντερ τραυματίας παραμένει ο Λουκάκου, ο οποίος πάντως δεν ξεκίνησε δυνατά τη σεζόν, εκτός λίστας τέθηκε ο εφεδρικός μπακ Ντάλμπερτ, ο οποίος είναι τραυματίας. Δεν αναφέρθηκαν έτερα αγωνιστικά προβλήματα για τον Ιντζάγκι, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα στο ντέρμπι με τη Μίλαν και τόνισε ότι παιχνίδια όπως αυτό με την Μπάγερν, δίνουν έξτρα κίνητρο. Φαβορί ο Γκόσενς για τα αριστερά, παίζεται μία θέση στα στόπερ (Ντιμάρκο ή Μπαστόνι) και μία στη μεσαία γραμμή (Τσαλχάνογλου ή Μιχιταριάν).

Σούπερ είναι εικόνα της Μπάγερν με Μανέ μεσοεπιθετικά. Ο Γκνάμπρι θα παίξει βασικός. Κόντρα στην Ουνιόν δεν αγωνίστηκε ο Μίλερ και επίσης μπαίνει ενδεκάδα για την αναμέτρηση στο Μιλάνο. Αρκετοί παίκτες επιστρέφουν και στην ουσία ο Νάγκελσμαν έχει γεμάτο οπλοστάσιο. Οι αναπληρωματικοί Τελ, Τσούπο-Μοτίνγκ και Σαρ (εκτός αποστολής) είναι εκ νέου διαθέσιμοι.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η κόντρα της Ατλέτικο με την Πόρτο στη Μαδρίτη, ενώ η Λίβερπουλ ταξιδεύει στην Ιταλία για να παίξει με τη Νάπολι στο «Ντιέγο Μαραντόνα». Η Τότεναμ επιστρέφει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και στην πρεμιέρα παίζει εντός έδτας με τη Μαρσέιγ.

Το αποψινό πρόγραμμα:
19:45 Άιντραχτ – Σπόρτινγκ / COSMOTE SPORT 3 HD
19:45 Άγιαξ – Ρέιντζερς / COSMOTE SPORT 2 HD
22:00 Νάπολι – Λίβερπουλ / MEGA και COSMOTE SPORT 2 HD
22:00 Ατλέτικο – Πόρτο / COSMOTE SPORT 5 HD
22:00 Κλαμπ Μπριζ – Λεβερκούζεν / COSMOTE SPORT 9 HD
22:00 Τότεναμ – Μαρσέιγ / COSMOTE SPORT 8 HD
22:00 Μπαρτσελόνα – Πλζεν / COSMOTE SPORT 7 HD
22:00 Ίντερ – Μπάγερν / COSMOTE SPORT 3 HD

Τα νοκ άουτ του Champions League:
Φάση των «16»: 14, 15, 21, 22 Φεβρουαρίου και 7, 8, 14, 15 Μαρτίου 2023
Προημιτελικοί: 11-12 και 18-19 Απριλίου 2023
Ημιτελικοί: 9-10 & 16-17 Μαΐου 2023
Τελικός: 10 Ιουνίου 2023

Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X