Ο... γνωστός Σπάθας: «Οι εχθροί του Ολυμπιακού είναι εχθροί μου»

Ο... γνωστός Σπάθας: «Οι εχθροί του Ολυμπιακού είναι εχθροί μου»

Η δήλωση του προέδρου της ΕΠΣ Πειραιά, Γιάννη Σπάθα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά, Γιάννης Σπάθας, με δήλωση από τα παλιά, πέρασε στην επίθεση αλλά για την ταμπακιέρα, την ανακοίνωση δηλαδή, για την οποία άσκησε πειθαρχική δίωξη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ενώ παρενέβη και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος στέλνοντας το θέμα στην Ε.Ε. της ΕΠΟ, ούτε λέξη.

Στη δήλωση του μάλιστα, στρέφεται εναντίον όσων βάλουν «κατά των συμφερόντων του Ολυμπιακού».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΣ Πειραιά Γιάννη Σπάθα.

«Ως πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ δηλώνω ότι βρισκόμουν, βρίσκομαι και θα βρίσκομαι δίπλα σε όλα τα Πειραϊκά σωματεία από το μικρότερο της χαμηλότερης κατηγορίας έως το μεγαλύτερο της Ενωσης μας, τον Ολυμπιακό μας, που έχουμε την τιμή να αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ως ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας.

Οποιαδήποτε ενέργεια στέκεται εμπόδιο σε οποιοδήποτε σωματείο μας, δεν με έβρισκε ποτέ αδιάφορο και δεν θα μπορούσε να συμβεί ούτε και αυτή την στιγμή που βάλλονται τα συμφέροντα του ιστορικού συλλόγου της ένωσης μας, του Ολυμπιακού.

Οι εχθροί του Ολυμπιακού είναι εχθροί μου… οι εχθροί οποιουδήποτε Πειραϊκού σωματείου επίσης εχθροί μου».

ΥΓ: Όσο για αυτούς που βιάστηκαν να διαφοροποιηθούν από την Ενωσή μας αυτές τις δύσκολες στιγμές και να διαχωρίσουν την θέση τους συστρατευόμενοι ουσιαστικά με τους εχθρούς μας κι εχθρούς του Ολυμπιακού, θα ήθελα να τους πω ότι θα ήταν χαρά μου να τους αντιμετωπίσω στην επερχόμενη εκλογική μάχη -μετά από 3 χρόνια – για την εξέλιξη του πειραϊκού ποδοσφαίρου.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X