Ο Φαν Βέερτ άμεσα στην Αθήνα για να τελειώσει η μεταγραφή στην ΑΕΚ!

Ο Φαν Βέερτ άμεσα στην Αθήνα για να τελειώσει η μεταγραφή στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Τόμ Φαν Βέερτ έρχεται άμεσα στην Αθήνα για να κλείσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τομ Φαν Βέερτ έκλεισε στην ΑΕΚ και ετοιμάζεται να βάλει υπογραφές σε συμβόλαιο!

Ο Φαν Βέερτ είναι μια επιλογή που καλύπτει απόλυτα τα «θέλω» του Ματίας Αλμέιδα και των ανθρώπων της ΑΕΚ καθώς εκτός του ότι διαθέτει καλή επαφή με τα δίχτυα, μπορεί να παίξει τόσο μαζί με τον Αραούχο στην κορυφή, όσο και μόνος του.

Ο Ολλανδός επιθετικός αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για να υπογράψει στην Ενωση και ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους».

Προς το παρόν είναι άγνωστο το ποσό το οποίο θα δαπανήσει η ΑΕΚ για να πάρει τον Φαν Βέερτ, ωστόσο η μεταγραφή του πρέπει να θεωρείται «τελειωμένη».

Να θυμίσουμε ότι ο Βόλος έχει ήδη ανακοινώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, ενώ ο Αχιλλέας Μπέος ήταν σήμερα στην Αθήνα για τις διαπραγματεύσεις.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X