«Βόμβες» Τούρκογλου για FIBA: «Καταρρέει! Ντροπή τους για την απόφαση»

«Βόμβες» Τούρκογλου για FIBA: «Καταρρέει! Ντροπή τους για την απόφαση»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Πυρ και μανία» είναι με τη FIBA ο Χέντο Τούρκογλου!

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας μπάσκετ μίλησε μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στο Βέλγιο, εξαπολύοντας ευθεία επίθεση κατά της παγκόσμιας ομοσπονδίας μπάσκετ.

Μεταξύ άλλων, ο παλαίμαχος NBAer χαρακτήρισε «ντροπή» την απόρριψη της ένστασης μετά την ήττα από τη Γεωργία, ενώ παράλληλα τόνισε πως κάθε μέρα που περνάει η FIBA… καταρρέει.

«Η FIBA καταρρέει μέρα με τη μέρα. Αυτή η διαδικασία είναι απαράδεκτη. Επίσης, θα πρέπει να μας απασχολήσει πολύ σοβαρά γιατί δίνει τη διοργάνωση των τουρνουά σε χώρες του… τρίτου κόσμου που δεν μπορούν να διοργανώσουν κάτι τέτοιο», δήλωσε αρχικά ο Χέντο Τούρκογλου στον Τύπο της χώρας του και πρόσθεσε αναφορικά με την απόρριψη της ένστασης: «Όλοι είμαστε σοκαρισμένοι από την απόφαση και κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει! Είναι απίστευτο που… θυσίασαν τόσο εύκολα έτσι 22 δευτερόλεπτα να περάσουν. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πως κλάπηκαν έτσι τα 22 δευτερόλεπτα από την ομάδα μας. Είναι ντροπή για τη FIBA!».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X