Ο Μπέος επιβεβαιώνει την πώληση Φαν Βέερτ στην ΑΕΚ: «Τελειώσαμε, η ΑΕΚ παίρνει τον πρώτο σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος!»

Ο Μπέος επιβεβαιώνει την πώληση Φαν Βέερτ στην ΑΕΚ: «Τελειώσαμε, η ΑΕΚ παίρνει τον πρώτο σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος!»
Photo Credits: INTIME

Ο Αχιλλέας Μπέος επιβεβαιώνει τις πληροφορίες - Ο Τομ Φαν Βέερτ έρχεται στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αχιλλέας Μπέος επιβεβαίωσε την πώληση του Τομ Φαν Βέερτ στην ΑΕΚ!

Ο Ολλανδός φορ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση, όπως επιβεβαίωσε μιλώντας  στο  SDNA το μεσημέρι της Τρίτης (6/9) ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

«Συμφωνήσαμε και τελειώσαμε με την ΑΕΚ για την μεταγραφή του Φαν Βέερτ…» ήταν τα πρώτα λόγια που μας μετέφερε ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ΠΑΕ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι ο Ολλανδός «έκλεισε» στην ΑΕΚ.

Στην ερώτησή μας κατά πόσον ο Ολλανδός φορ θα καταφέρει να κάνει απόσβεση στην ΑΕΚ που είναι μια ομάδα με μεγαλύτερο «ειδικό βάρος» και πιο «βαριά» φανέλα απ’ το Βόλο σχολίασε:

«Η ΑΕΚ παίρνει τον πρώτο σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος. Το εάν θα πιάσει η όχι, εξαρτάται από την ΑΕΚ. Στο μεταξύ μας παιχνίδι στη Ριζούπολη έπαιζε 90 λεπτά με…γιόμες.

Ο Φαν Βέερτ είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και ικανός σκόρερ. Θέλει όμως να παίρνει τις μπαλιές του μέσα στην περιοχή για να τελειώνει τις φάσεις».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X