Οριστικό: Η ΑΕΚ απέκτησε τον Φαν Βέερτ!

Οριστικό: Η ΑΕΚ απέκτησε τον Φαν Βέερτ!
Photo Credits: INTIME

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Τομ Φαν Βέερτ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Τομ Φαν Βέερτ.

Η ΑΕΚ εδώ και μήνες δεν έχει καλύψει το κενό του Καρίμ Ανσαριφάρντ πίσω από τον Σέρχιο Αραούχο και ο Ματίας Αλμέιδα είχε αποφασίσει να υπολογίζει για την θέση αυτή και τον Λιβάι Γκαρσία. Επιλογή που προς το παρόν δεν έχει… βγει και η ΑΕΚ δεν βρίσκει γκολ από τα φορ της.

Ετσι η ΑΕΚ μια εβδομάδα πριν τελειώσουν οι μεταγραφές προχώρησε στην απόκτηση του Τόμας Φαν Βέερτ από το Βόλο.

Οπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα το enwsi.gr o Αχιλλέας Μπέος βρίσκεται στην Αθήνα για την μεταγραφή και οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία!

Προς το παρόν είναι άγνωστο το ποσό το οποίο θα δαπανήσει η ΑΕΚ για να πάρει τον Φαν Βέερτ, ωστόσο η μεταγραφή του πρέπει να θεωρείται «τελειωμένη».

Ο Φαν Βέερτ είναι μια επιλογή που καλύπτει απόλυτα τα «θέλω» του Ματίας Αλμέιδα και των ανθρώπων της ΑΕΚ καθώς εκτός του ότι διαθέτει καλή επαφή με τα δίχτυα, μπορεί να παίξει τόσο μαζί με τον Αραούχο στην κορυφή, όσο και μόνος του.

Η περίπτωση του Φαν Βέερτ είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ένωσης από την περσινή σεζόν, όταν σε 34 εμφανίσεις με τον Βόλο σκόραρε 17 γκολ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X