Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού: VIDEO από τα εγκαίνια της έκθεσης «Για να μην ξεχάσουμε ποτέ»

Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού: VIDEO από τα εγκαίνια της έκθεσης «Για να μην ξεχάσουμε ποτέ»
Photo Credits: INTIME

Δείτε VIDEO από τα εγκαίνια της έκθεσης του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού με τίτλο «Για να μην ξεχάσουμε ποτέ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το απόγευμα της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού με τίτλο «Για να μην ξεχάσουμε ποτέ», η οποία θα λειτουργήσει στο χρονικό διάστημα 3-10 Σεπτεμβρίου στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα με χορηγό την ΠΑΕ ΑΕΚ, με υποστηρικτή την ΣΤΑΣΥ και υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων.

Είναι έκθεση 40 έργων του ζωγράφου Αλέξανδρου Βακιρτζή, τα οποία προορίζονται για τοποθέτηση στις σουίτες της OPAP Arena και έχουν ως θέμα το δράμα του Προσφυγικού Ελληνισμού πριν από εκατό χρόνια.

Η εκδήλωση άρχισε με τον αγιασμό που έκανε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρωγών κ. Φιλόθεος, εκπροσωπώντας τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Την εκδήλωση παρουσίασε η πρόεδρος της επιτροπής του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού κα Έφη Μαυροπούλου, ενώ βασικός ομιλητής ήταν ο δημοσιογράφος και πολιτικός κ. Γιώργος Λιάνης.

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν από πλευράς ΑΕΚ ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Ευάγγελος Ασλανίδης. Παρέστη επίσης αντιπροσωπεία του ΔΣ της ΣΤΑΣΥ, ενώ παραβρέθηκαν ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Καιρίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Γεώργιος Δημόπουλος.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X