Γκουαρδιόλα: «Ο Χάαλαντ μόνος του δεν θα κερδίσει το Champions League για τη Σίτι»

Ο Γκουαρντιόλα αποθέωσε τον Ράφα Ναδάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καθώς η Μάντσεστερ Σίτι ξεκινά την τελευταία της προσπάθεια για τη δόξα του Champions League στη Σεβίλλη το βράδυ της Τρίτης (06/09), ο Πεπ Γκουαρδιόλα προειδοποίησε τους παίκτες του ότι δεν μπορούν να βασιστούν μόνο στον Έρλινγκ Χάαλαντ για να κάνουν τη διαφορά.

«Αν όλα στηρίζονται στους ώμους του, αν βασιστούμε μόνο σε αυτόν, δεν θα κερδίσουμε», προειδοποίησε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, κάποιες ώρες πριν το πρώτο ματς των «πολιτών» στο Champions League, τη διοργάνωση που συνεχίζει να τους διαφεύγει.

«Ξέρω, ξέρω», είπε ο Γκουαρδιόλα, κουνώντας το κεφάλι, με τα μάτια γουρλωμένα καθώς το αναπόφευκτο ερώτημα προέκυψε αυτό σχετικά με την αποτυχία να κατακτήσει το πιο πολυπόθητο τρόπαιο της Ευρώπης.

«Ξέρω ξέρω. Είναι το Champions League», είπε. «Ρωτάνε κάθε χρόνο, κάθε χρόνο λένε ότι είμαστε φαβορί και ποτέ δεν τους αποδεικνύουμε ότι έχουν δίκιο. Θα κερδίσουμε, δεν θα κερδίσουμε; Δεν γνωρίζω», τόνισε κι ύστερα αναφέρθηκε στον Νορβηγό επιθετικό, Έρλινγκ Χάαλαντ, για τον οποίο παρόλο που παραδέχτηκε ότι είναι ένα «ειδικό ταλέντο» που θα μπορούσε να είναι η διαφορά στις μεγαλύτερες βραδιές του Champions League ξεκαθάρισε ότι από μόνος του δεν μπορεί να φέρει την κούπα στη γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ.

«Δεν θα κερδίσουμε μόνο λόγω του Έρλινγκ. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι όλοι μιλούν για τον Έρλινγκ και ελπίζω ότι μπορεί να βοηθήσει. Εξαρτόμαστε από το τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Αν είναι καλό και [νικήσουμε], θα το αξίζουμε. Αν όχι, θα πάμε σπίτι και θα τιμωρηθούμε από τους οπαδούς, από τα μέσα ενημέρωσης και θα συνεχίσουμε. «Στο ποδόσφαιρο θα χάσεις περισσότερα από όσα κερδίζεις, αλλά ο αθλητισμός πάντα σου δίνει μια άλλη ευκαιρία. Θα προσπαθήσουμε να το απολαύσουμε. ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι. Προσωπικά, πάντα χαμηλώνω τις προσδοκίες μου. Το να είσαι εδώ είναι υπέροχο»

«Αν ο κόσμος μας βλέπει ως το κύριο φαβορί, τι μπορώ να πω; Ωραία, εντάξει. Είμαστε φαβορί, λοιπόν. Αν σκέφτεσαι τα φαβορί, πρέπει να είναι η Ρεάλ Μαδρίτης γιατί το κερδίζει πάντα, αυτό λέει η ιστορία. Λίβερπουλ, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα. Όλες οι αγγλικές ομάδες θα είναι εκεί. Η PSG. Αλλά ‘η Σίτι πρέπει να το κερδίσει’. Υπάρχουν και άλλοι που έχουν τις πιθανότητες τους. Οι ισπανικές ομάδες είναι τόσο σκληρές και έχουν κυριαρχήσει στην Ευρώπη όσο καμία άλλη χώρα».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X