Ο Ζήκος εξηγεί την αποθέωση στον Γιόνσον: «Για αυτό είναι καλύτερος από Εμβιλά και Πέρεθ» (ΦΩΤΟ)

Ο Ζήκος εξηγεί την αποθέωση στον Γιόνσον: «Για αυτό είναι καλύτερος από Εμβιλά και Πέρεθ» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Άκης Ζήκος επανήλθε και εξήγησε γιατί χαρακτήρισε τον Γενς Γιόνσον ως το καλύτερο αμυντικό χαφ στο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γενς Γιόνσον ήταν εξαιρετικός στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη.

Ο σπουδαίος Ακης Ζήκος με ανάρτησή του στα social media έγραψε αρχικά χθες πως ο Δανός είναι «Μακράν ο καλύτερος αμυντικός χάφ του ελληνικού πρωταθλήματος!».

Ακολούθησαν αρκετά σχόλια στην ανάρτησή του και λίγο αργότερα ο σπουδαίος παλαίμαχος μέσος επανήλθε για να δώσει εξηγήσεις γράφοντας αρχικά «γενικές απαντήσεις σε συγκεκριμένες απορίες».

Στη συνέχεια έγραψε: «Για να μην μπερδευόμαστε. Αμυντικά χαφ ήταν και οι Ρεδόνδον, Μακελεέ, Σκόουλς, Κατσουράνης, Βιεϊρά και πολλοί άλλοι. Η κουβέντα γίνεται για το αν ο Γιόνσον είναι ή δεν είναι καλύτερος αμυντικός χαφ σε σύγκριση με τον Πέρεθ και τον Εμβιλά.

Η απάντηση είναι απλή. Ο Εμβιλά μπορεί να ήταν κάποια στιγμή καλύτερος από τον Γιόνσον -αν ήταν- αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι. Ο Πέρεθ είναι πολύ καλός χαφ, αλλά δεν είναι καθαρός αμυντικός χαφ. Ο Γιόνσον είναι αυτή τη στιγμή κατά τη γνώμη μου ο μόνος καθαρός αμυντικός χαφ και ο καλύτερος στο ελληνικό πρωτάθλημα.  Πόσο μάλλον όταν θα πρέπει να αγωνιστεί και να προσαρμοστεί σε ένα καινούριο περιβάλλον με πολλούς νέους παίκτες και έναν νέο προπονητή».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zikos Akis (@akzios)

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X