Ο Σιντιμπέ προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» - Απαντά σήμερα και έρχεται στην ΑΕΚ ο Γάλλος παικταράς!

Ο Σιντιμπέ προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» - Απαντά σήμερα και έρχεται στην ΑΕΚ ο Γάλλος παικταράς!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει κάνει την καλύτερη προσφορά για τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και αισιοδοξεί για τη θετική του απάντηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ κοντά σε μια τεράστια μεταγραφή η ΑΕΚ με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ!

Στο στρατόπεδο της Ένωσης -υπό την πίεση του χρόνο πλέον- προσπαθούν να κλείσουν την πολύ σημαντική αυτή υπόθεση όσο πιο άμεσα γίνεται και στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει ένα πολύ δυνατό συμβόλαιο για τον Σιντιμπέ, με ετήσιες απολαβές στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Στις τάξεις της ΑΕΚ περιμένουν σήμερα την απάντηση του Γάλλου αμυντικού και μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες του enwsi.gr, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο πως θα δώσει θετική απάντηση και θα βάλει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσα στους μνηστήρες του Σιντιμπέ, η Ένωση έχει δώσει την καλύτερη πρόταση για την απόκτησή του και έχει πλέον καλές πιθανότητες να πάρει την υπογραφή του και να κάνει μια σπουδαια μεταγραφή.

Η ΑΕΚ θέλει τον Σιντιμπέ, καθώς είναι ένας ποιοτικός αμυντικός που μπορεί να δώσει τόσο στα άκρα της άμυνας, όσο και ως στόπερ σε τριάδα. Ενδιαφέρον για τον Γάλλο παγκόσμιο Πρωταθλτή είχε δείξει ως τώρα η Μπέτις και η Νότιγχαμ Φόρεστ και άλλες ομάδες της Γαλλίας.

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X