Αποκλειστικό: Ο Μπέος στην Αθήνα για την μεταγραφή του Φαν Βέερτ στην ΑΕΚ!

Αποκλειστικό: Ο Μπέος στην Αθήνα για την μεταγραφή του Φαν Βέερτ στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πλησιάζει πολύ στην μεταγραφή του Τόμας Φαν Βέερτ για να καλύψει το μεγάλο κενό στην επίθεση της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρόβλημα στην επίθεση της ΑΕΚ παραμένει εδώ και καιρό και όλα δείχνουν ότι η Ένωση προχωρά άμεσα στην ενίσχυση της και έχει αποφασίσει να γίνει αυτή με τον Τομ Φαν Βέερτ.

Η ΑΕΚ εδώ και μήνες δεν έχει καλύψει το κενό του Καρίμ Ανσαριφάρντ πίσω από τον Σέρχιο Αραούχο και ο Ματίας Αλμέιδα είχε αποφασίσει να υπολογίζει για την θέση αυτή και τον Λιβάι Γκαρσία. Επιλογή που προς το παρόν δεν έχει… βγει και η ΑΕΚ δεν βρίσκει γκολ από τα φορ της.

Ωστόσο, τώρα η Ένωση μία εβδομάδα πριν τελειώσουν οι μεταγραφές έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην απόκτηση του Τόμας Φαν Βέερτ.

Ο Φαν Βέερτ είναι μια επιλογή που καλύπτει απόλυτα τα «θέλω» του Ματίας Αλμέιδα και των ανθρώπων της ΑΕΚ καθώς εκτός του ότι διαθέτει καλή επαφή με τα δίχτυα, μπορεί να παίξει τόσο μαζί με τον Αραούχο στην κορυφή, όσο και μόνος του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr o Αχιλλέας Μπέος βρίσκεται στην Αθήνα για την μεταγραφή αυτή και υπάρχουν ενεργές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για τα χρήματα που θα δώσει η ΑΕΚ. Και μένει να φανεί αν τα βρουν τελικά και σε ποιό ποσό…

Η περίπτωση του Φαν Βέερτ είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ένωσης από την περσινή σεζόν, όταν σε 34 εμφανίσεις με τον Βόλο σκόραρε 17 γκολ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο περσινός πρώτος σκόρερ της Super League έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, με τη ρωσική Σότσι να μπαίνει επίσης στο παιχνίδι για την μεταγραφή του. Την είδηση αποκάλυψε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Μανώλης Παναγιωτόπουλος στην εκπομπή «Η ώρα του Βόλου», αναφέροντας ότι ο ρωσικός σύλλογος κατέθεσε επίσημη πρόταση για την αγορά του Φαν Φέερτ. Ωστόσο, ο παίκτης δεν θέλει να παίξει στην Ρωσία και επιθυμεί να παραμείνει εδώ. Και η ΑΕΚ φαίνεται ότι προσφέρει την καλύτερη προοπτική για τον 32χρονο Ολλανδό σέντερ φορ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X