Εμπαπέ - Γκαλτιέ: Τα γέλια στη συνέντευξη Τύπου ενόχλησαν τη διοίκηση της Παρί (VIDEO)

Εμπαπέ - Γκαλτιέ: Τα γέλια στη συνέντευξη Τύπου ενόχλησαν τη διοίκηση της Παρί (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το θέμα της ενέργειας να… ζεματάει, δεν έκανε καθόλου καλή εντύπωση στους διοικούντες την Παρί και τον υπόλοιπο κόσμο το ειρωνικό γέλιο των Γκαλτιέ και Μπαπέ όταν ρωτήθηκαν για τις μετακινήσεις της ομάδας και για τους λόγους που δεν επιλέγουν το τρένο αντί για τα αεροπλάνα.

Οι Παριζιάνοι φαίνεται ότι είναι… κακομαθημένοι με τις ανέσεις που απολαμβάνουν και τον τρόπο με τον οποίο η Παρί παρέχει τα πάντα στους ποδοσφαιριστές της προκειμένου εκείνοι να είναι υποχρεωμένοι ν’ αποδίδουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον αγωνιστικό χώρο.

Βέβαια, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως η Ευρώπη αναμένεται να υποφέρει στο θέμα της ενέργειας και στην Παρί μάλλον… παραμένουν αδιάφοροι.

Οι Γκαλτιέ και Μπαπέ ρωτήθηκαν από δημοσιογράφο στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς για το Champions League με την Γιουβέντους και τους φάνηκε τρομερά αστείο που αναφέρθηκε το ενδεχόμενο να κάνουν κάποιο από τα ταξίδια τους με τρένο.

Σύμφωνα με το RMC Sport, ο τρόπος που αντέδρασε ο κόουτς και ο σούπερ σταρ της ομάδας ενόχλησε πολύ τους διοικούντες καθώς έδειξαν για μια στιγμή ασόβαροι και ειρωνικοί προς το συγκεκριμένο ζήτημα…

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X