Ντόντσιτς: «Βλέπω Ελλάδα και Σερβία, έχουν τους καλύτερους παίκτες»

Ντόντσιτς: «Βλέπω Ελλάδα και Σερβία, έχουν τους καλύτερους παίκτες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λούκα Ντόντσιτς πήρε τις απαιτούμενες ανάσες στο χθεσινό ρεπό της Σλοβενίας αλλά δεν κρύβει πως στον ελεύθερο χρόνο του στην Κολωνία παρακολουθεί τους άλλους αγώνες του Ευρωμπάσκετ.

«Παρακολουθώ πολλά παιχνίδια, νομίζω όμως περισσότερο τη Σερβία και την Ελλάδα», τόνισε στο Basketnews. Όταν, δε, ρωτήθηκε για ποιον λόγο έχει στραμμένη την προσοχή του σε αυτές τις δύο ομάδες, απάντησε με χαμόγελο: «Γιατί; Ξέρετε γιατί! Έχουν τους δύο καλύτερους παίκτες», αναφερόμενος προφανώς στον Νίκολα Γιόκιτς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Παράλληλα, ο σούπερ σταρ των Μάβερικς εξέφρασε παράπονα τόσο για τη διαιτησία, όσο και για το πρόγραμμα του Ευρωμπάσκετ. «Όλοι το βλέπουν… Τι έγινε με το χρόνο στο ματς της Τουρκίας, με την τεχνική ποινή στο ματς της Λιθουανίας… Είναι πολλά. Η FIBA πρέπει να κάνει κάτι γι’ αυτό. Δεν θέλω να πω περισσότερα», ανέφερε για τους διαιτητές, ενώ για το βαρύ πρόγραμμα της διοργάνωσης είπε:

«Είναι δύσκολο. Παίζουμε 4 ματς σε 5 μέρες. Τις προάλλες είχαν δύο αγώνες μέσα σε ένα 24ωρο. Οι συνθήκες είναι έτσι για όλους και υπάρχει λίγη ξεκούραση, αλλά είναι πρόβλημα γιατί προκύπτουν τραυματισμοί. Όλο και περισσότερα προβλήματα και ειδικά οι σύλλογοι δεν είναι χαρούμενοι με αυτό. Συμφωνώ κι εγώ. Πάντα χρειάζεται περισσότερη ξεκούραση».

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X