ΑΕΚ: Επένδυση με τον 20χρονο επιθετικό Ζίνι από την Ανγκόλα, έρχεται για την ΑΕΚ Β'

ΑΕΚ: Επένδυση με τον 20χρονο επιθετικό Ζίνι από την Ανγκόλα, έρχεται για την ΑΕΚ Β'
Photo Credits: INTIME

Τον 20χρονο σέντερ φορ, Ζίνι που είναι ήδη εν ενεργεία διεθνής στην Ανδρών της Ανγκόλα φέρνει η ΑΕΚ ως επένδυση για το μέλλον. Έρχεται αρχικά για την ΑΕΚ Β'.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον 20χρονο επιθετικό, Ζίνι φέρνει η ΑΕΚ με τον ποδοσφαιριστή να παίζει, βέβαια, αρχικά στην ΑΕΚ Β’.

Η ΑΕΚ βρίσκεται εν μέσω διαδικασιών για να έρθει στην Ελλάδα ο νεαρός επιθετικός, αλλά πρόκειται για επιλογή για την ΑΕΚ Β’ σε αυτή τη φάση. Ο Ζίνι είναι γεννημένος στις 3 Ιουλίου του 2002 και θεωρείται από τα μεγαλύτερα πρόσπεκτς. Ο Αμπροσίνι Αντόνιο Καμπάσα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι κλασικό φορ, ύψους 1,81 και συνδυάζει εκτελεστική δεινότητα, ταχύτητα, αξιοπρεπή τεχνική και έφεση στο ψηλό παιχνίδι.

Ο 20χρονος φορ, αγωνίζεται στην Κλαμπ Ντεπορίβο 1η Αυγούστου, η οποία έχει 13 τίτλους στην Ανγκόλα. Ο Ζίνι την περασμένη σεζόν πέτυχε 12 γκολ σε 22 ματς με την ομάδα του ενώ χρίστηκε και διεθνής με την Ανγκόλα, με την οποία μετρά ήδη δύο γκολ σε 4 ματς. Όσον αφορά τις μικρές Εθνικές της χώρας του, ήταν βασικό στέλεχος της Κ17 που συμμετείχε στο Μουντιάλ του 2019 και μάλιστα πέτυχε 2 γκολ, οδηγώντας την Ανγκόλα στη φάση των «16».

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X