Καμπιονάτο: Στο... ρετιρέ η Αταλάντα

Καμπιονάτο: Στο... ρετιρέ η Αταλάντα
Photo Credits: INTIME

Πάτησε κορυφή η Αταλάντα. Νίκησε με 2-0 τη Μόντσα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην κορυφή της Serie A φιγουράρει από σήμερα η Αταλάντα, η οποία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη συντριβή της Ρόμα στη «Ντάτσια Αρένα» και με το 2-0 επί της ουραγού και χωρίς βαθμό μετά από 5 αγωνιστικές, Μόντσα, απολαμβάνει τη μοναξιά στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Οκτώ λεπτά στο δεύτερο μέρος ήταν αρκετά για τους «μπεργκαμάσκι» να «κλειδώσουν» το τέταρτο «τρίποντο» σε 5 ματς (έχουν μόνο μία ισοπαλία), απέναντι στην ομάδα η οποία έγινε η τρίτη στην κορυφαία κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος που πραγματοποιεί το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα στη Serie A (0/5) μετά τις Τρεβίζο (2005) και Μπενεβέντο (2017).

Η Έμπολι δικαιολόγησε απόλυτα τον τίτλο που της έχει αποδοθεί στο ξεκίνημα της σεζόν ως «ομάδα των ισοπαλιών», καθώς μπορεί μετά από 5 ματς να μην έχει γευτεί ακόμη την χαρά της νίκης, ωστόσο, απέσπασε την 4η ισοπαλία (0-4-1) στο Σαλέρνο με 2-2 από την Σαλερνιτάνα.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X