Τσέφεριν: «Είμαι σίγουρος ότι το Μουντιάλ 2030 θα διεξαχθεί σε Ισπανία και Πορτογαλία»

Τσέφεριν: «Είμαι σίγουρος ότι το Μουντιάλ 2030 θα διεξαχθεί σε Ισπανία και Πορτογαλία»
Photo Credits: INTIME

Σίγουρος πως το Μουντιάλ του 2030 θα συνδιοργανωθεί από τις Πορτογαλία και Ισπανία παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του σε συνέδριο ο Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, είναι πεπεισμένος ότι η Ισπανία και η Πορτογαλία θα φιλοξενήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030, δηλώνοντας την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα των δύο χωρών της Ιβηρικής Χερσονήσου.

«Είμαι σίγουρος ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030 θα διεξαχθεί στην Ισπανία και την Πορτογαλία, δύο χώρες που αγαπούν το ποδόσφαιρο», είπε σήμερα ο Τσέφεριν, κατά την έναρξη του διεθνούς συνεδρίου «Football Talks», που διοργανώνεται από την Πορτογαλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FPF), στη Λισαβόνα.

«Είναι ένα στοίχημα και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσουμε αυτές τις χώρες που είναι παθιασμένες με το ποδόσφαιρο, που ζουν και αναπνέουν το ποδόσφαιρο και που έχουν καλή υποδομή», δήλωσε ο πρόεδρος της UEFA μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό η Ισπανία θα έχει ένδεκα γήπεδα και η Πορτογαλία τρία.

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως σε πρόσφατο δημοσίευμα σε αιγυπτιακή ιστοσελίδα είχε αναφερθεί πως η Ελλάδα μαζί με τις Αίγυπτο και Σαουδική Αραβία συμφώνησαν να καταθέσουν κοινή υποψηφιότητα για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό «ραντεβού» του πλανήτη σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Μάλιστα, στο σχετικό δημοσίευμα αναφερόταν ότι ο υπουργός Αθλητισμού και Νεολαίας της Αιγύπτου, Ασράφ Σόμπχι, εξέφρασε την πρόθεση να κατασκευαστεί ένα μεγάλο γήπεδο στο Ελ Αλαμέιν, προκειμένου να προστεθεί στα στάδια της χώρας που είναι ικανά να «φιλοξενήσουν» αγώνες της διοργάνωσης, ενώ θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της συνάντησης στην αιγυπτιακή κυβέρνηση.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X