ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: Η κριτική των 16 «κιτρινόμαυρων»

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ με διαφορετικό σύστημα και με φουλ πρέσινγκ, μπορεί να έδειξε πως χρειάζεται ακόμα δουλειά, αλλά πήρε τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στην Ριζούπολη.

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς της Ριζούπολης

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Δεν είχε πολλές φάσεις για να διαχειριστεί. Κυρίως οι συμπαίκτες του τον δυσκόλεψαν ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο με κάποια άτσαλα γυρίσματα προς τα πίσω. Κατά τα άλλα δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια μεγάλη επέμβαση.

Γιώργος Τζαβέλλας: Είναι αλήθεια πως τον δυσκόλεψε αρκετά η προσαρμογή από κεντρικός σε άμυνα των τριών στόπερ σε αριστερό στόπερ σε άμυνα των τεσσάρων. Έχασε κάποιες φορές την θέση του και έκανε και κάποια λάθη με την μπάλα στα πόδια του. Όμως τις προσωπικές μονομαχίες που έδωσε, τις κέρδισε.

Εσχάν Χατζισαφί: Δεν έκανε καλό παιχνίδι ο αριστερός ακραίος μπακ της ΑΕΚ. Σημάδεψε την πλευρά του η επίθεση του ΠΑΣ και είχε ζητήματα στην πλάτη του. Είχε κάποιες καλές προσπάθειες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά γενικώς είχε και ζητήματα στην άμυνα.

Ντομαγκόι Βίντα: Ο καλύτερος από την τετράδα της άμυνας. Έδινε οδηγίες, καθοδηγούσε τους συμπαίκτες του, έμπαινε δυνατά σε φάσεις, κέρδισε μονομαχίες και μπάλες. Γενικώς είχε σταθερότητα και ενέπνεε και εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του.

Λάζαρος Ρότα: Ξεκίνησε για πρώτη φορά φέτος στην βασική ενδεκάδα, παίζοντας ως δεξιό μπακ. Μπήκε στο μαυς φουριόζος και με τρομερή διάθεση. Αλλά παρόλα αυτά παρασύρθηκε πολύ από τον ενθουσιασμό του. Έκανε λάθη αρκετά με την μπάλα στα πόδια και ήταν αρκετά επιπόλαιος στις μεταβιβάσεις. Ενώ δεν κατάφερε να περάσει σωστά την μπάλα στα αντίπαλη περιοχή. Δεν έκανε καλό ματς.

Στίβεν Τσούμπερ: Αυτή την φορά αγωνίστηκε ως αριστερό εξτρέμ. Επιθετικά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο πήρε πρωτοβουλίες. Και δοκίμασε και να περάσει μπάλες στην περιοχή αλλά και να εκτελέσει ο ίδιος. Δεν κατάφερε να βρει στόχο και δεν του βγήκαν και οι περισσότερες από τις πρωτοβουλίες που πήρε. Έδειξε διάθεση, δεν είχε αποτελεσματικότητα.

Γενς Γιόνσον: Ο Δανός ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ. Κάλυπτε όλα τα κενά, έκλεβε μπάλες, κέρδιζε μονομαχίες και πολλές φορές φαινόταν σαν να ήταν παντού στην μεσαία γραμμή της ομάδας. Έκανε και ένα σωτήριο τάκλιν σε σουτ αντιπάλου μέσα από την περιοχή στο πρώτο ημίχρονο. Έκανε τα πάντα και ήταν παντού. Αθόρυβος και μεθοδικός.

Νταμιαν Σιμάνσκι: Σε αντίθεση με το… ταίρι του στην θέση των αμυντικών μέσων, ο Πολωνός χαφ δεν έκανε καλό ματς. Έδειχνε βαρύς στις αντιδράσεις του. Καθυστερούσε αρκετά το παιχνίδι της ομάδας, ενώ δεν είχε και σιγουριά στις μεταβιβάσεις του. Υπήρχαν και φορές που έχασε ακόμα και την θέση του. Βεβαίως είχε πάθος και έκανε και πολλά τρεξίματα.

Ορμπελίν Πινέδα: Πέτυχε ένα γκολ ζωγραφιά. Το δεύτερο στο πρωτάθλημα, σε τρία ματς. Ξεκίνησε καλά με σωστές κινήσεις. Ωστόσο όσο περνούσε η ώρα έδειχνε να μην βρίσκει χώρους και να είναι απομονωμένος πολύ κοντά στον Αραούχο. Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου όμως, έκανε πολύ καλή δουλειά, με αποκορύφωμα την γκολάρα που πέτυχε.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Παρόλο που έπαιξε ως δεξί εξτρέμ και έδειχνε να ψάχνει τα πατήματα του, έκανε πολλή δουλειά και καλή δουλειά. Έκλεβε μπάλες, έπαιρνε πρωτοβουλίες και δημιουργούσε καλά πράγματα για την λειτουργία της ομάδας. Έστρωσε την μπάλα με εντυπωσιακό τρόπο στο γκολ του Πινέδα. Και γενικώς ήταν πολύ καλός και στα δημιουργικά και στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Σέρχιο Αραούχο: Είχε και πάλι τρομερή διάθεση και δεν άφησε φάση που να μην κυνηγήσει, που να μην πρεσάρει και που να μην προσπαθεί να κλέψει. Δεν πήρε την μπάλα σε θέση για να μπορέσει να εκτελέσει. Και μόλις δυο φορές στο ματς, δημιούργησε χώρους για να ψάξει για εκτέλεση.

Λιβάι Γκαρσία: Μπήκε στην θέση του Αραούχο και έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης. Έβγαλε ένταση στο παιχνίδι του, πήρε προσπάθειες πάνω του και όσο έπαιξε, ταλαιπώρησε πολύ την άμυνα του ΠΑΣ με τον δυναμισμό του και την ταχύτητα του.

Νίκλας Ελίασον: Έκανε το ντεμπούτο του, σε ρόλο δεξιού εξτρέμ. Πρόλαβε να δείξει πως έχει έκρηξη πάνω στην ντρίμπλα, ενώ ψάχνει πολύ το ένας εναντίον ενός. Επίσης έδειξε πως έχει γλυκιά σέντρα.

Πέτρος Μάνταλος: Από την στιγμή που μπήκε στο ματς και έπαιξε δίπλα στον Γιόνσον, βοήθησε δημιουργικά το παιχνίδι της ΑΕΚ. Πήρε αρκετές και σωστές πρωτοβουλίες. Και από δική του προσπάθεια, ξεκίνησε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ.

Νορντίν Άμραμπατ: Αρχικά ξεκίνησε ως αριστερό εξτρέμ και στη συνέχεια έπαιξε πίσω από τον φορ. Είχε διάθεση, πήρε προσπάθειες πάνω του και πέτυχε και ένα όμορφο γκολ.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Η τελευταία κίνηση από τον πάγκο. Μπήκε και έπαιξε ως αριστερό εξτρέμ. Πρόλαβε να πάρει προσπάθειες πάνω του παρότι έπαιξε λίγο. Και έδωσε και την ασίστ για το γκολ του Άμραμπατ.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X