Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ 3-1: Της έσπασε το σερί με... τσαμπουκά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ 3-1: Της έσπασε το σερί με... τσαμπουκά
Photo Credits: INTIME

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί της Άρσεναλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη νίκη για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε της Άρσεναλ με 3-1 και έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στο 12′ ο Μαρτινέλι άνοιξε το σκορ για τους «κανονιέρηδες», όμως το γκολ του ακυρώθηκε από το VAR για φάουλ. Τελικά, οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν το 1-0 με τον Άντονι στο 35′ να σκοράρει στο ντεμπούτο του με τη Μάντσεστερ.

Στο 60′ ο Σακά ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 για να έρθει ο Ράσφορντ στο 66′ και στο 75′ και με δύο τέρματα να γράψει το τελικό 3-1.

Για ακόμα ένα ματς, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αγωνίστηκε στο βασικό σχήμα, αλλά πέρασε ως αλλαγή στη θέση του σκόρερ Άντονι στο 58′.

Μετά τα αρνητικά αποτελέσματα των δύο πρώτων αγωνιστικών, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στην Premier League και με τη νίκη επί της πρωτοπόρου Άρσεναλ έφτασε στους 12 βαθμούς και το -3 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X