Φουλάρει η ΑΕΚ για Σιντιμπέ - Συμβόλαιο 1 εκατ. ευρώ ετησίως στο τραπέζι των συζητήσεων!

Φουλάρει η ΑΕΚ για Σιντιμπέ - Συμβόλαιο 1 εκατ. ευρώ ετησίως στο τραπέζι των συζητήσεων!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Σιντιμπέ, με τις συζητήσεις να είναι πολύ προχωρημένες και με τις εξελίξεις να αναμένονται μετά το παιχνίδι τον ΠΑΣ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γαλλική «L’ Equipe» έφερε αργά χθες το βράδυ την περίπτωση του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ στο μεταγραφικό προσκήνιο της ΑΕΚ.

Και επειδή το γαλλικό Μέσο είναι από τα πλέον έγκυρα, δεν πρόκειται για ένα απλό μεταγραφικό σενάριο. Η ΑΕΚ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Γάλλο πρωταθλητή κόσμου του 2018, που έμεινε ελεύθερος από την Μονακό.

Στην Ένωση προσπαθούν να κλείσουν την υπόθεση άμεσα και στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει ένα συμβόλαιο για τον Σιντιμπέ, με ετήσιες απολαβές στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Με τον Γάλλο αμυντικό να εμφανίζεται θετικός στην προοπτική να μετακομίσει στην Ελλάδα και να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Πέρα από την τεράστια αξία ενός ποδοσφαιριστή με θητεία σε τοπ ομάδα του γαλλικού πρωταθλήματος αλλά και στην Πρέμιερ Λιγκ με την φανέλα της Έβερτον, μεγάλη σημασία έχει και το γεγονός πως ο Σιντιμπέ μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις μέσα στο γήπεδο. Από ακραίο μπακ και στις πτέρυγες, μέχρι και δεξιός ή αριστερός στόπερ στα τριάδα της άμυνας. Ένα… κόλπο με την χρησιμοποίηση ακραίου μπακ ως στόπερ, που κάνει και ο Αλμέιδα με τον Χατζισαφί αλλά και όλοι οι προπονητές που παίζουν αυτόν τον σχηματισμό.

Ουσιαστικά αυτό είναι και το «κλειδί» που ξεκλείδωσε αυτή την μεταγραφική υπόθεση. Ο Σιντιμπέ εκτός από πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής, είναι και ένας παίκτης που μπορεί να ανταποκριθεί σ’ ολους τους σχηματισμούς και σε περισσότερες από μια θέσεις. Η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο, όμως εξελίξεις αναμένονται μετά το αποψινό ματς με τον ΠΑΣ.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X