Η Μπαρτσελόνα αναζητά νομική λύση για τον δανεισμό του Γκριζμάν στην Ατλέτικο!

Η Μπαρτσελόνα αναζητά νομική λύση για τον δανεισμό του Γκριζμάν στην Ατλέτικο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα αναζητά νομική λύση σχετικά με τον δανεισμό του Αντουάν Γκριεζμάν στην Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία.

Ο διετής δανεισμός του Γάλλου φέρεται να περιλαμβάνει υποχρεωτική οψιόν αγοράς 40 εκατομμυρίων ευρώ, εάν ο Γκριζμάν παίξει περισσότερα από 45 λεπτά σε 14 παιχνίδια για την Ατλέτικο αυτή τη σεζόν.

Ο Γκριζμάν, ωστόσο έχει κάνει τρεις εμφανίσεις ως αλλαγή, στο 64ο, 62ο και 75ο λεπτό αντίστοιχα, και ένας τόσο περιορισμένος χρόνος παιχνιδιού σημαίνει ότι είναι απίθανο να ενεργοποιηθεί η υποχρεωτική οψιόν αγοράς από τους «ροχιμπλάνκος».

Σύμφωνα, μάλιστια με την Mundo Deportivo η διοίκηση της Μπαρτσελόνα διερευνά τη νομιμότητα αυτού που κάνει η Ατλέτικο, αναζητώντας νομική λύση για τον δανεισμό του 31χρονου μέσου.

Αιτία αποτέλεσε η δημόσια τοποθέτηση του Τσόλο Σιμεόνε, ότι έχει εντολή από την διοίκηση της Ατλέτικο, να μην χρησιμοποιεί πολύ τον 31χρονο Γάλλο επιθετικό!

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X