ΠΑΟΚ: Με όλα του τα όπλα στο ντέρμπι με τον Άρη

ΠΑΟΚ: Με όλα του τα όπλα στο ντέρμπι με τον Άρη
Photo Credits: INTIME

Πάνοπλος για το ντέρμπι στο «Κλ. Βικελίδης» ο ΠΑΟΚ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τη στιγμή που προπονήθηκε κανονικά τις προηγούμενες ημέρες, ο Λευτέρης Λύρατζης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη – Εκτός οι μπακ Σάστρε, Σοάρες και ο Κουαλιάτα!

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η προετοιμασία του Δικεφάλου για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο γήπεδο της Τούμπας.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής προσέγγισης του αγώνα της Κυριακής (04.09, 21:30), ενώ έγινε ξεχωριστό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις και οικογενειακό διπλό.

O Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει μόνο στους Ίβαν Νάσμπεργκ και Γιάννη Μιχαηλίδη, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Μπράντον, Ολιβέιρα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X