Άρης: Μέσα ο Πάλμα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Άρης: Μέσα ο Πάλμα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Η αποστολή του Άρη για το ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον ΠΑΟΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς εκπλήξεις ανακοινώθηκε η αποστολή του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μέσα ο Πάλμα, εκτός ο Οντουμπάτζιο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης με τις επιλογές του Απόστολου Τερζή:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (04/09), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης (21:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Brabec, Iturbe, Manu Garcia, Mateo Garcia, Gervinho, Mancini, Doukoure, Gray, Dabo, Camacho, M’Bakata, Nkoulou, Diop Gueye, Luis Palma, Peersman, Mazikou, Σγούρος.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Moses Odubajo (λόγω τραυματισμού), Hajrovic, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Μαρμαρίδης, Καρακασίδης, Παναγίδης.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X