Ρεάλ Μαδρίτης: Μόνη στο... ρετιρέ με «τέσσερα στα τέσσερα»

Ρεάλ Μαδρίτης: Μόνη στο... ρετιρέ με «τέσσερα στα τέσσερα»
Photo Credits: INTIME

«Μέταλλο» πρωταθλήτριας έδειξε η Ρεάλ Μαδρίτης και με τον Ροντρίγκο στο 65΄ οι «μερένγκες» έκαναν το 4Χ4 στο ξεκίνημα της La Liga.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα του Κάρλο Αντελότι επικράτησε με 2-1 της Μπέτις στο ντέρμπι κορυφής της 4ης αγωνιστικής κι ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στα υπόλοιπα ματς του προγράμματος, θα παραμείνει μόνη στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Η «βασίλισσα» μπήκε πολύ δυναμικά στο πρώτο παιχνίδι της για φέτος στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα στο 9ο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης με τους Ανδαλουσιανούς, όταν ο Βινίσιους δέχθηκε μια υπέροχη μακρινή πάσα του Αλάμπα, «κρεμώντας» τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων για το 1-0!

Η Μπέτις απάντησε άμεσα και ισοφάρισε στο 17′, με τον Κανάλες να στέλνει την μπάλα ανάμεσα από τα πόδια του Κουρτουά.

Ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι, πήραν εκ νέου κεφάλι στο σκορ στο 65′, μετά από συνεργασία Καρβαχάλ-Βαλβέρδε και ασίστ του δεύτερου στον Ροντρίγκο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά. Στο 75′ ο Γκίντο Ροντρίγκες ανάγκασε τον Κουρτουά σε εντυπωσιακή επέμβαση, με το 2-1 υπέρ της Ρεάλ να παραμένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X