Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες για Τσέλσι και Τότεναμ, πεντάρα για Μπρέντφορντ

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες για Τσέλσι και Τότεναμ, πεντάρα για Μπρέντφορντ
Photo Credits: INTIME

Μία γεμάτη αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, με πολλές συγκινήσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις νίκες επέστρεψε η Τσέλσι, η οποία πήρε το τρίτο της τρίποντο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «μπλε» άφησαν πίσω τους την ήττα (2-1) από τη Σαουθάμπτον και κέρδισαν 2-1 τη Γουέστ Χαμ στο λονδρέζικο ντέρμπι, το οποίο εξελίχθηκε σε «θρίλερ» στο «Γκούντισον Παρκ».

Στο άλλο σημερινό ντέρμπι της αγγλικής πρωτεύουσας, η Τότεναμ «λύγισε» στην έδρα της τη Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα με 2-1. Για τα «Σπιρούνια» βρήκαν δίχτυα οι Χόιμπεργκ (40’) και Κέιν (75’), ενώ για τους «κότατζερς» μείωσε ο Μίτροβιτς (83’).

Παράλληλα, Νιουκάστλ και Κρίσταλ Πάλας έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν τον πόντο, ενώ η Μπρέντφορντ κατάφερε και… σκόρπισε τη Λιντς με το εμφατικό 5-2.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη γνώρισε την τέταρτη ήττα της στην κατηγορία. Αν και προηγήθηκε 2-0 της Μπόρνμουθ στο «Σίτι Γκράουντ», είδε την αντίπαλό της και πετυχαίνει τη μεγάλη ανατροπή στην επανάληψη και να παίρνει τη νίκη με 2-3.

Τέλος, η Γουλβς πανηγύρισε την παρθενική της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας 1-0 της Σαουθάμπτον στο «Μολινό».

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X