Μπουντεσλίγκα: «Κόλλησε» η Μπάγερν στο Βερολίνο, παραμένει στην κορυφή η Φράιμπουργκ

Μπουντεσλίγκα: «Κόλλησε» η Μπάγερν στο Βερολίνο, παραμένει στην κορυφή η Φράιμπουργκ
Photo Credits: INTIME

Η Μπάγερν κόλλησε στο 1-1 στην έδρα της Ούνιον Βερολίνου, με την Φράιμπουργκ να παίρνει το «διπλό» στην έδρα της Λεβερκούζεν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς νίκη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στη Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν.

Οι Βαυαροί έπεσαν από την κορυφή, ύστερα από την ισοπαλία κόντρα στην Γκλάντμπαχ (1-1) στο Μόναχο, οι πρωταθλητές έμειναν στο 1-1 και στο Βερολίνο κόντρα στην Ουνιόν για την 5η αγωνιστική στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12’ με το τέρμα που σημείωσε ο Μπέκερ και παρότι οι Βαυαροί «απάντησαν» μόλις τρία λεπτά αργότερα (15’) με τον Κίμιχ, εν συνεχεία δεν κατάφεραν να πετύχουν και την ανατροπή για να πάρουν το τρίποντο.

Από την άλλη, στην κορυφή βρέθηκε η Φράιμπουργκ, που επιβλήθηκε 3-2 της Λεβερκούζεν, σε ένα εξαιρετικό σε εξέλιξη ματς στην «Μπάι Αρίνα».

Η Στουτγκάρδη, με τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο στο βασικό της σχήμα, μοιράστηκε το βαθμό στην έδρα της με αντίπαλο την Σάλκε (1-1), ενώ η Βέρντερ Βρέμης σκόραρε δις στα τελευταία λεπτά απέναντι στη Μπόχουμ και πήρε το τρίποντο με 0-2.

Τέλος, η Κολωνία μετά από τρεις σερί ισοπαλίες στα προηγούμενα παιχνίδια της, γύρισε «σελίδα» και κέρδισε με το ευρύ 4-2 εκτός έδρας τη Βόλφσμπουργκ, η οποία παραμένει ακόμα χωρίς νίκη στο φετινό γερμανικό πρωτάθλημα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X