Άδωνις: «Ανεβάζει την Ελλάδα ο Μητσοτάκης, αλλιώς σιγά μην ερχόταν ο Μαρσέλο»

Άδωνις: «Ανεβάζει την Ελλάδα ο Μητσοτάκης, αλλιώς σιγά μην ερχόταν ο Μαρσέλο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια διαφορετική διάσταση στη μεταγραφή Μαρσέλο έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξήρε τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μεταγραφή του μυθικού Βραζιλιάνου άσου που οφείλεται και στη συνολική αναβάθμιση της χώρας, σύμφωνα με τον υπουργό.

Ο υπουργός Ανάπτυξης άφησε για λίγο τα πολιτικά ζητήματα και αποφάσισε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Για την ακρίβεια, μιλώντας στο MEGA, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποθέωσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την μεταγραφή του Μαρσέλο, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο σπουδαίος μπακ δεν θα ερχόταν να παίξει στον Ολυμπιακό αν η Ελλάδα ήταν τόπος μπίχλας!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αν και Παναθηναϊκός, είναι τεράστια υπόθεση να έρχεται ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό. Συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μεγάλη επιτυχία. Τεράστιος παίκτης., Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Έπαιξε ρόλο το όνομα της Ελλάδας. Ανεβάζει την Ελλάδα ο Μητσοτάκης, αποφάσισε ο Μαρσέλο να έρθει στον Ολυμπιακό. Απλά είναι τα πράγματα. Αν ήταν τόπος μπίχλας η Ελλάδα σιγά μην ερχόταν ο Μαρσέλο. Για να έρθει ο Μαρσέλο, βλέπει μια Ελλάδα που πάει μπροστά».

Δείτε το βίντεο:

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X