Ευσταθιάδης: «Η ΑΕΚ πιο έτοιμη, έδειξε πόσο μεγάλη ομάδα είναι»

Ευσταθιάδης: «Η ΑΕΚ πιο έτοιμη, έδειξε πόσο μεγάλη ομάδα είναι»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Ανόρθωσης αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την αξία της ΑΕΚ ο προπονητής της Ανόρθωσης, Μάριος Ευσταθιάδης.

Συγκεκριμένα σχολίασε:

«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την ΑΕΚ, γιατί έχουμε καλές φιλικές σχέσεις και βρισκόμαστε ξανά στο τουρνουά. Για την ομάδα μου, ήταν το πρώτο φιλικό, όμως ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να κοντράρουμε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ στην αρχή της προετοιμασίας μας και θα ήθελα να την αντιμετωπίσουμε πιο μετά. Σίγουρα βγάλαμε θετικά συμπεράσματα και δείξαμε χαρακτήρα και ότι έχουμε μέλλον σαν ομάδα. Η ΑΕΚ έδειξε ότι ήταν πιο έτοιμη αγωνιστικά αλλά και το πόσο μεγάλη ομάδα είναι».

Για την συμμετοχή τους στο τουρνουά μίλησε και προπονητής της Ασρόν, Άινταν Μιμόν: «Θεωρώ πως παίξαμε καλά, είχαμε πολύ δυναμισμό στην άμυνά μας. Λειτουργήσαμε ομαδικά, τόσο στη μετάβαση, όσο και στους αιφνιδιασμούς. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο εύκολο, συγκριτικά με το πρώτο. Είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Μας αρέσει πολύ το τουρνουά και η Ελλάδα. Είμαστε διαθέσιμοι για να έρθουμε ξανά στο μέλλον. Όλα είναι πολύ όμορφα».

Ο προπονητής των Βριλησσίων Θάνος Τσούτσης από την μεριά του σχολίασε: «Είμαστε ακόμα σε φάση ανοικοδόμησης. Προσπαθούμε να χτίσουμε την ομάδα ενόψει της νέας χρονιάς και να αποκτήσει το απαραίτητο αγωνιστικό προφίλ. Η αντίπαλος μας βρίσκεται σε ανώτερο επίπεδο από το δικό μας. Αυτό φάνηκε στο γεγονός ότι μπορούσε να τρέξει στον άμεσο και στον έμμεσο αιφνιδιασμό, κάτι το οποίο δεν το έχουν οι ελληνικές ομάδες και δεν είμαστε προετοιμασμένοι σ’ αυτό. Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας. Εμείς παλέψαμε όσο μπορούσαμε. Δεν κυνηγήσαμε το παιχνίδι στο 100% της τακτικής μας προσέγγισης. Αυτό το τουρνουά μας βοηθάει στο να δούμε σε τι φάση ετοιμότητας βρισκόμαστε. Επιπλέον, μπορούμε να δούμε πως θα βοηθήσουν τα παιδιά την ομάδα και σε ποιο ρόλο ο καθένας».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X