Γάλλοι εισαγγελείς άνοιξαν έρευνα για τις απίστευτες καταγγελίες του Πογκμπά

Γάλλοι εισαγγελείς άνοιξαν έρευνα για τις απίστευτες καταγγελίες του Πογκμπά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γάλλοι εισαγγελείς άνοιξαν δικαστική έρευνα μετά τις απίστευτες καταγγελίες του Πολ Πογκμπά, που ανέφερε ότι ήταν στόχος εκβιασμού και απειλών από οργανωμένη συμμορία, αποτελούμενη από παιδικούς του φίλους και τον αδερφό του!

Ο μέσος της Γιουβέντους και της Εθνικής Γαλλίας, έκανε την αρχική καταγγελία στις 16 Ιουλίου στους εισαγγελείς του Τορίνο.

Μετά από προκαταρκτική έρευνα τον περασμένο μήνα, η εισαγγελέας του Παρισιού Λορέ Μπεκό, ανέφερε ότι η δικαστική έρευνα θα εξετάσει κατηγορίες εναντίον αγνώστων -ακόμη- ατόμων, για τα αδικήματα του «εκβιασμού από ένοπλη συμμορία, απαγωγή και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση».

Σε δήλωση της την Παρασκευή, η Μπεκό είπε ότι η εισαγγελία του Παρισιού άνοιξε την αρχική της έρευνα στις 3 Αυγούστου μετά την καταγγελία του Πογκμπά στο Τορίνο.

Η εισαγγελέας του Παρισιού πρόσθεσε ότι: «Η έρευνα αυτή ανατέθηκε στην Κεντρική Υπηρεσία Καταπολέμησης του Οργανωμένου Εγκλήματος (OCLCO) του Κεντρικού Αρχηγείου της Δικαστικής Αστυνομίας (DCPJ).

Με βάση τα πορίσματα της προκαταρκτικής έρευνας, η εισαγγελία του Παρισιού ξεκίνησε σήμερα δικαστική έρευνα σχετικά με κατηγορίες κατά αγνώστων, με τις κατηγορίες για εκβιασμό από ένοπλη συμμορία, απαγωγή, για προετοιμασία ή διευκόλυνση της διάπραξης εγκληματικής ενέργειας και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν στο πλαίσιο μιας δικαστικής έρευνας που έχει ανατεθεί σε δύο ανακριτές του Δικαστηρίου των Παρισίων».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X