Super League: Ξεχωρίζει το Λαμία – Αστέρας, μεγάλα φαβορί Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Super League: Ξεχωρίζει το Λαμία – Αστέρας, μεγάλα φαβορί Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την 3η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Super League, μια αγωνιστική που θα διεξαχθεί σε 2 μέρες. Σήμερα Σάββατο έχουμε τρία παιχνίδια με το δικό τους ενδιαφέρον. Μεγαλύτερο θα λέγαμε πως έχει αυτό ανάμεσα στην Λαμία και τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς μιλάμε για δύο ομάδες με περίπου τους ίδιους στόχους.

Στα άλλα δύο παιχνίδια, εύκολα ή δύσκολα οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι τα μεγάλα φαβορί για να κερδίσουν σε Καραϊσκάκης και Λεωφόρο τους Ιωνικό και Λεβαδειακό.

Ντέρμπι στο «Αθανάσιος Διάκος»

Πάμε να δούμε τα παιχνίδια με την σειρά που αυτά θα αρχίσουν και ξεκινάμε με το Λαμία – Αστέρας Τρίπολης που όπως αναφέραμε είναι και το ντέρμπι της πρώτης ημέρας της 3ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μια εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από την ΑΕΚ (0-3) και από μια εκτός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες (1-1) και σήμερα θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Στα αγωνιστικά ο Τζανλούκα Φέστα επέλεξε στην 20αδα τους νεοαποκτηθέντες Μποάκιε και Ασκόφσκι. Πρώτη φορά στην αποστολή και ο Μαρμεντίνι. Εκτός παραμένουν οι ανέτοιμοι Γκέντσογλου, Καραμάνος και Ρόμανιτς, ενώ εκτός έμειναν και οι Τζανετόπουλος, Μπάμπης, Βασιλακάκης και Τσούκαλος. Στην αποστολή της Λαμίας βρίσκονται οι Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μπενίτες, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Μαρμεντίνι, Μποάκιε, Ασκόφσκι.

Όσον αφορά τους Αρκάδες στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχουν ισάριθμες ισοπαλίες με τον Βόλο εκτός έδρας (3-3) και τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη (0-0) και θέλουν και αυτοί με την σειρά τους να πετύχουν την πρώτη τους νίκη την φετινή χρονιά.

Στα αγωνιστικά, με τον Κέβιν Σόνι στην αποστολή θα είναι οι Αρκάδες, καθώς το deal με την Χατάισπορ ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Από την άλλη, ο Μεταξάς υπολογίζει στον Ντομίνγκεθ, που παίρνει το βάπτισμα του πυρός σε κιτρινομπλέ αποστολή. Εκτός είναι οι Σίτο, Κρέσπι, Μουνάφο, αλλά κι οι Τασουλής, Καπίγια – Κανελλόπουλος. Η 20μελής αποστολή για την Λαμία: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Ζουκάνοβιτς, Ατιένθα, Καστάνιο, Αντζουλάς, Καρμόνα, Ρούμπεν Γκαρθία, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Στάνκο, Ντομίνγκεθ, Μπαρτόλο, Γκαρντάφσκι, Τίλικα, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Μπενίτο, Μπαράλες, Σόνι.

Ολυμπιακός-Ιωνικός

Στο Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Ιωνικό με τους Πειραιώτες να είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρουν το δεύτερο τρίποντό τους στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» τις δύο πρώτες αγωνιστικές μετράνε μια εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) και μια ισοπαλία στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (0-0) και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν και άλλους βαθμούς ειδικά στην έδρα τους.

Στα αγωνιστικά, εκτός αποστολής έμεινε ο Ματιέ Βαλμπουενά που δέχθηκε ένα χτύπημα, ενώ στον αντίποδα συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Μπιέλ και ο Ρέτσος, δύο παίκτες που αποκτήθηκαν πριν λίγες ημέρες. Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό την αποτελούν οι: Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Κούντε, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Ραντζέλοβιτς, Ρέτσος, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βρουσάι, Ζίνκερναγκελ.

Ο Ιωνικός από την πλευρά μπορεί να είναι το αουτσάιντερ στον αγώνα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν σκοπεύει να παραδοθεί αμαχητί. Οι Νικαιώτες την 1η αγωνιστική ηττήθηκαν δύσκολα από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο με 1-0, ενώ την 2η αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με τον Λεβαδειακό εντός έδρας.

Στα αγωνιστικά ο Δημήτρης Σπανός θα έχει μαζί του 21 παίκτες και την τελευταία στιγμή θα κόψει ένα, ενώ μέσα στους 21 βρίσκονται και οι Λοβέρα, Φαντιγκά. Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή του Ιωνικού είναι οι: Λευτέρης Χουτεσιώτης, Αρμάντο Περλέσι, Κώστας Τσιριγώτης, Φαμπιάν Αντούνες, Ρέτζι Οφόσου, Ζινεντίν Μασάς, Νίκος Ιωαννίδης, Χαβιέ Μεντόσα, Σωτήρης Κοκκίνης, Γιώργος Βαλεριάνος, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Γιώργος Σερβιλάκης, Γιώργος Μύγας, Αλεξίς Ρομαό, Φεντερίκο Μίλο, Μάξι Λοβέρα, Μπαντιουγκού Φαντιγκά, Αίας Άοσμαν, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, Χρήστος Ελευθεριάδης, Βασίλης Μάντζης.

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός

Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι είναι αυτό στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό που μαζί με τον ΠΑΟΚ μετράει δύο στα δύο, να υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς την 1η αγωνιστική νίκησε με 1-0 εντός έδρας τον Ιωνικό και την 2η με 2-0 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και θέλουν φυσικά να κάνουν το τρία στα τρία.

Στα αγωνιστικά εκτός αποστολής έμειναν οι Χουάνκαρ και Σένκεφελντ. Συγκεκριμένα στην αποστολή βρίσκονται οι: βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Φρόκου, Καμπετσής.

Ο Λεβαδειακός από την πλευρά του μετράει μια ήττα με 3-0 από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη και μια ισοπαλία με τον Ιωνικό στη Νίκαια. Δίνει τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας αγώνα, γιατί ακόμα δεν έχουν τελειώσει τα έργα στο γήπεδό του και γι’ αυτό υπήρχε αλλαγή, με το ματς των δύο ομάδων του 2ου γύρου να γίνει στην Λιβαδειά.

Όσον αφορά την αποστολή, οι Βοιωτοί θα την ανακοινώσουν σήμερα.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου

  • 17:45 Λαμία – Αστέρας Τρίπολης (Cosmote Sports 4)
  • 19:00 Ολυμπιακός – Ιωνικός (Cosmote Sports 1)
  • 20:30 Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός (Cosmote Sports 2)

Βαθμολογία

  1. Παναθηναϊκός 6
  2. ΠΑΟΚ 6
  3. Βόλος 4
  4. ΑΕΚ 3
  5. Ολυμπιακός 3*
  6. Άρης 3
  7. Ατρόμητος 3
  8. Παναιτωλικός 3
  9. Αστέρας Τρίπολης 1*
  10. Ιωνικός 1
  11. ΠΑΣ Γιάννινα 1
  12. Λαμία 1
  13. Λεβαδειακός 1
  14. ΟΦΗ 0

Με * οι ομάδες που έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο

Η 3η Αγωνιστική

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου

  • 19:00 Λαμία-Αστέρας Τρίπολης
  • 20:30 Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός
  • 21:30 Ολυμπιακός-Ιωνικός

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου

  • 18:30 Ατρόμητος-Παναιτωλικός
  • 19:00 Βόλος-ΟΦΗ
  • 21:30 ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
  • 21:30 Άρης-ΠΑΟΚ

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X