Ιτούδης: «Αυτό το παιχνίδι θα μας δώσει πολύ δουλειά στο βίντεο»

ΑΕΚ: Ο Γκατσίνοβιτς φέρνει δυο αλλαγές στην ενδεκάδα
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για την νίκη της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Κροατία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης, μίλησε για την νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος επί της Κροατίας (85-89). Ο Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση που έκανε ο Δημήτρης Αγραβάνης, ενώ αναφέρθηκε και στις πιθανότητες που έχουν να αγωνιστούν στο παιχνίδι με την Ιταλία οι Κώστας Αντετοκούνμπο και Γιώργος Παπαγιάννης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κάναμε την πρώτη μας νίκη, παρά τις αντιξοότητες που είχαμε στη διάρκεια του αγώνα και πριν από αυτόν.

Η Κροατία δεν είναι ομάδα που θα παρατούσε το παιχνίδι, έχουν αθλητικό εγωισμό, τους δώσαμε κι εμείς αρκετά πράγματα και χαλαρώσαμε στο +16. Δεν έχουμε τέτοιου είδους νοοτροπία και αυτό το παιχνίδι θα μας διδάξει, θα μας δώσει πολλή δουλειά στο βίντεο.

Έχουμε αύριο την Ιταλία που παίζει κι αυτή small ball. Σε ένα τουρνουά δεν σκεφτόμαστε μακριά. Ευχαριστούμε τον κόσμο, ήταν καταπληκτικός.
Πάντα βρίσκουμε κάποιον αθλητή που έρχεται από τον πάγκο είναι σημαντικό.
Σήμερα ο Αγραβάνης ήταν καταπληκτικός. Θα δούμε αν θα παίξουν αύριο ο Παπαγιάννης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Έχουμε σεβασμό απέναντι στον Παναθηναϊκό και όλες τις ομάδες που μας παραχωρούν τους παίκτες τους. Θεωρώ πως ο Παπαγιάννης έχει ελπίδες να αγωνιστεί αύριο».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X