Σούπερ ΑΕΚ!- Νίκησε (30-22) την Ανόρθωση και προκρίθηκε στον τελικό του «Ανδρέας Παπασταμάτης»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Ανόρθωση
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και έφτασε άνετα στη νίκη επί της Ανόρθωσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ επικράτησε με 30-22 της Ανόρθωσης για την τρίτη ημέρα του τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» διπλασιάζοντας τις νίκες της στην διοργάνωση.

Η ομάδα του Αλέξη Αλβανού παρουσιάστηκε ακόμα πιο βελτιωμένη και πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση σε όλη την διάρκεια του αγώνα πήρε άνετα τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο κλειστό των Βριλησσίων. Ο προπονητής της ΑΕΚ είδε τους παίκτες του να ανταποκρίνονται ακόμα καλύτερα σε αυτά που ζητάει μέσα στο γήπεδο ενώ έδωσε ξανά χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του.

Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν πολύ καλά στοιχεία σε άμυνα και επίθεση και παρά τα εύκολα λάθη κατά διαστήματα φάνηκε πως η ομάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα του τουρνουά συνεχίζεται αύριο με δύο αναμετρήσεις Διομήδης – Ραμάτ και Ιωνικός – Ανόρθωση από όπου θα προκύψει και ο αντίπαλος της ΑΕΚ στον τελικό.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος, η ΑΕΚ ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος και γρήγορα πήρε διαφορά 7 τερμάτων από την Ανόρθωση (11-4), ενώ στο ημίχρονο επικρατούσε 15-9. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Ο Αλέξης Αλβανός δοκίμαζε παίκτες και σχήματα, αλλά η «Ένωση» δεν έχασε τον προσανατολισμό της, με αποτέλεσμα να νικήσει με 30-22. Εξαιρετικά τα πήγαν στην επίθεση οι Μαντάλινιτς και Ζίφκοβιτς που πέτυχαν από εφτά γκολ ενώ τέσσερα τέρματα σημείωσε ο Αραμπατζής.

ΑΕΚ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 30-22 (Ημ. 15-9).
ΑΕΚ (Αλέξης Αλβανός): Αρσιτς, Μάτσκεβιτς, Τικ, Αραμπατζής 4, Μόγια, Νικολαΐδης 2, Ηλιόπουλος, Αλμέϊδα, Κοτσιώνης 2, Παπαδιονυσίου, Λιάπης 3, Σόκολιτς, Τσιτόμπι, Κεδέρης, Ρογκούλσκι 3, Ζίφκοβιτς 7, Μαντάλινιτς 7, Βαρδαξόπουλος 2.
Ανόρθωση (Μάριος Ευσταθιάδης): Ι. Αργυρού 3, Φέκκας, Βόρκας, Νικηφόρου 1, Παπακυπριανού, Χ.Αργυρού 7, Κλιγκλ 1, Μηνά, Γιωργαλλής, Σπίγιακ 2, Κάραν, Πέλκο 1, Βαλντέζ, Μιχαηλίδης 2, Γιάτα 2, Ξενοφώντος, Κεσίδης 2, Ευδοκίμοφ, Ζάγια 1.
Διαιτητές: Ζήσης-Χαραλαμπιδης

 

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X