Νέο φιάσκο με τον προπονητή στον Αρη - Ο Καρυπίδης «έκαψε» και τον Βελάσκεθ και ψάχνει άλλον

Νέο φιάσκο με τον προπονητή στον Αρη - Ο Καρυπίδης «έκαψε» και τον Βελάσκεθ και ψάχνει άλλον

«Παγώνει» και του Βελάσκεθ, με τον ιδιοκτήτη του Άρη, Θόδωρο Καρυπίδη να «καίει» και τον Ισπανό τεχνικό αξιολογώντας νέες περιπτώσεις!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλλάζουν τα δεδομένα στο στρατόπεδο του Άρη σε ό,τι αφορά τον διάδοχο του Μπούργος με την υπόθεση να παραμένει ανοικτή και να εξελίσσεται σε ένα παρατεταμένο φιάσκο.

Και ενώ όλα έδειχναν πως ο Χούλιο Βελάσκεθ αναμένονταν σύντομα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, η περίπτωση του μπαίνει στον «πάγο». Με απλά λόγια ο Θόδωρος Καρυπίδης «έκαψε» και τον Ισπανό τεχνικό, με αποτέλεσμα οι οριστικές εξελίξεις μετατίθενται για μετά το ντέρμπι της Κυριακής (4/9, 21:30) με τον ΠΑΟΚ!

Συγκεκριμένα, οι «κίτρινοι» με ενημέρωση τους γνωστοποίησαν πως ο διάδοχος του Χερμάν Μπούργος αναζητείται ακόμα.  Ταυτόχρονα από τον Άρη διαρρέεται πως προτάθηκαν νέες περιπτώσεις.

Μάλιστα, δύο εκ των περιπτώσεων φέρονται να ανταποκρίνονται στα «θέλω» των Θεσσαλονικέων. Γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό πως το θέμα της εύρεσης προπονητή παρατείνεται για μετά τον αγώνα με τον Δικέφαλο.

Πηγή: sdna.gr

AEK Cult Stories: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X