Marca: «Ο Αλμπάνης είναι ο εκλεκτός σέντερ φορ για την Ανδόρα - Παίζει παντού»

Ο Αλμπάνης ανακοινώθηκε από την Ανδόρρα (ΦΩΤΟ)

Τι γράφει η Marca για τον Χρήστο Αλμπάνη και τη νέα του ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ανδόρα συνεχίζει την καριέρα του ως δανεικός από την ΑΕΚ ο Χρήστος Αλμπάνης.

Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση από τον σύλλογο ιδιοκτησία Ζεράρ Πικέ, η Marca γράφει για τον Αλμπάνη πως είναι ο εκλεκτός της Ανδόρα γιατί μπορεί να αγωνιστεί παντού, αλλά τον απέκτησε κυρίως για τη θέση του σέντερ φορ.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: «Η διοίκηση της Ανδόρας κατάφερε να δώσει στον Έντερ Σαράμπια το κομμάτι που έλειπε για να συμπληρώσει την ομάδα . Η αναφορά στην επίθεση. Στην πραγματικότητα, ήταν το πιο σημαντικό. Στην προετοιμασία αλλά και στα τρία πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος οι τρικολόρ κυριαρχούν στην κατοχή, αλλά τους λείπει η σπίθα στην επίθεση.

Ο εκλεκτός επιθετικός είναι ο Χρήστος Αλμπάνης , ένας 27χρονος Έλληνας επιθετικός από τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου: την ΑΕΚ. Την περασμένη σεζόν, ο Αλμπάνης σημείωσε 5 γκολ σε 25 παιχνίδια για τον Απόλλωνα Λεμεσού της Κύπρου , επίσης με τη μορφή δανεισμού και μετά από 3 σεζόν που έπαιξε στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου με την ΑΕΚ .

Ο Αλμπάνης είναι επιθετικός που μπορεί να παίξει και στα δεξιά δημιουργώντας λύσεις για την ομάδα του. Με την ικανότητα να κινείται στο χώρο αλλά και να παίζει προς τα πίσω , θα δώσει ένα ποιοτικό άλμα στην επίθεση των τρικολόρ».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X