Νέα καριέρα για Σορεντίνο: Έγινε πρόεδρος στην ιταλική Τσέρι!

Νέα καριέρα για Σορεντίνο: Έγινε πρόεδρος στην ιταλική Τσέρι!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχει περάσει από αρκετές θέσεις. Ξεκίνησε ως επιθετικός, τον μάθαμε ως τερματοφύλακα (περνώντας και από την ΑΕΚ) κάνοντας σπουδαία καριέρα, ενώ ακολούθησε ο ρόλος του αθλητικού διευθυντή και περιστασιακά του ατζέντη.

Εδώ και λίγες εβδομάδες ο Στέφανο Σορεντίνο αποφάσισε να αλλάξει καριέρα, αναλαμβάνοντας τις τύχες της Τσέρι, ομάδα που αγωνίζεται στη Serie D της Ιταλίας. Ως πρόεδρος πλέον, ο Σορεντίνο αναμένεται να κάνει… ντεμπούτο στη νέα του θέση το Σάββατο απέναντι στην Ποντ Ντονάζ.

«Μου αρέσει, με ικανοποιεί και με ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Πρέπει όμως να ομολογήσω ότι είναι και το πιο αγχωτικό. Είμαι πολύ πεπεισμένος για την επιλογή που έκανα, τώρα μπαίνω σε κάποια κατηγορία που δεν είχα καταλάβει ποτέ πλήρως. Είχα επίσης την τύχη να είχα προέδρους που με δίδαξαν τόσα πολλά», είπε σε συνέντευξή του για τη νέα του θέση.

«Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα τη φορά, προσπαθώντας να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι: αυτό συμφώνησα με τον αθλητικό διευθυντή Μοντανάρο και τον πατέρα μου Ρομπέρτο, ο οποίος εκπαιδεύει την ομάδα», υποστήριξε σχετικά με τους στόχους της ομάδας στη σεζόν.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X