Τεν Χαγκ: «Εγώ τα έλεγα για τον Κριστιάνο...» (VIDEO)

Δεν έδωσε το χέρι του στον Τεν Χαγκ και αγνόησε τους οπαδούς ο Ρονάλντο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έρικ Τεν Χαγκ θέλησε να υπενθυμίσει στους δημοσιογράφους ότι εκείνος ήταν που συνεχώς τόνιζε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παρέμενε στη Γιουνάιτεντ και τελικά δικαιώθηκε με την ολοκλήρωση της διορίας των μεταγραφών.

Ο CR7 για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι βρέθηκε εκτός 11άδας των «κόκκινων διαβόλων» και μπήκε στο ματς με τη Λέστερ στο 68ο λεπτό, λίγο μετά τον Καζεμίρο.

Μάλιστα, ήταν αρκετά δραστήριος στα λεπτά που αγωνίστηκε, ενώ, στο φινάλε είχε και ένα ωραίο ανάποδο σουτ στην κίνηση, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Λίγο μετά την τρίτη διαδοχική νίκη (1-0) της Γιουνάιτεντ, ο Έρικ Τεν Χαγκ κλήθηκε να σχολιάσει τον Πορτογάλο, άκουσε από τον ρεπόρτερ να του λέει ότι τελικά παρέμεινε στην ομάδα πλέον και ο Ολλανδός απάντησε: «Εγώ τα έλεγα…».

Επιπροσθέτως, έχοντας κληθεί να τοποθετηθεί για το βασικά του πλάνα και την παρουσία του Κριστιάνο σε αυτά, ο Τεν Χαγκ απάντησε: «Όπως μπορείτε να καταλάβετε έχουμε περισσότερους από 11 ποδοσφαιριστές που μπορούν ν’ αγωνιστούν ως βασικοί…».

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X