Έξαλλος ο Άλβαρες με Άγιαξ γιατί «μπλόκαρε» την μεταγραφή του στην Τσέλσι

Έξαλλος ο Άλβαρες με Άγιαξ γιατί «μπλόκαρε» την μεταγραφή του στην Τσέλσι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τσέλσι προτού καταλήξει στον Ζακάρια, προσπάθησε να αποκτήσει τον Έντσον Άλβαρες από τον Άγιαξ με την απάντηση των Ολλανδών να είναι αρνητική.

Οι «μπλε» πρόσφεραν 50 εκ. ευρώ στον «Αίαντα» για τον 24χρονο μέσο, ωστόσο οι Ολλανδό απέρριψαν την πρόταση της Τσέλσι κάτι που έκανε έξαλλο τον Άλβαρες.

Ο Μεξικανός είχε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή του Άγιαξ, Τζέρι Χάμστρα αλλά και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Κλας Γιαν-Χούντελαρ για να εκφράσει την δυσαρέσκειά του.

Οι ιθύνοντες του Άγιαξ εξήγησαν στον Άλβαρες, ότι αρνήθηκαν την πρόταση της Τσέλσι, γιατί είχε κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο στην Ολλανδία και δεν υπήρχε χρόνος για την αντικατάστασή του.

Παράλληλα οι άνθρωποι του «Αίαντα» ξεκαθάρισαν στον Μεξικανό χαφ, ότι υπήρξαν πολλές αποχωρήσεις το φετινό καλοκαίρι και θα εξετάσουν το ενδεχόμενο πώλησής του τον χειμώνα.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X