Αλβανός: «Στόχος να δέσουμε ως ομάδα- Χαρούμενος που έχουμε τόσο καλούς παίκτες στο ρόστερ»

Αλβανός: «Στόχος να δέσουμε ως ομάδα- Χαρούμενος που έχουμε τόσο καλούς παίκτες στο ρόστερ»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για τις εντυπώσεις του από την πρώτη ημέρα του τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πήρε μια άνετη νίκη επί του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας στην πρεμιέρα του  3ου Διεθνούς Τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης».

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανός είχε την ευκαιρία να βγάλει πολλά χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο ίδιος μίλησε στο aek.gr για τις εντυπώσεις του από το πρώτο παιχνίδι και την εικόνα των παικτών του.

-Κόουτς, τι θέλατε να δείτε από το πρώτο ματς του τουρνουά;

«Φέτος, σίγουρα έχουμε δώσει μεγάλη έμφαση στο να δέσουμε ως ομάδα καθώς έχουμε πολλούς καινούργιους παίκτες. Χρειάζεται χρόνος και υπομονή. Είμαι 100% ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Θα συνεχίσουμε με το ίδιο ζήλο με έμφαση στις δυνατές άμυνες, στη γρήγορη αντεπίθεση, αλλά και στη σωστά οργανωμένη επίθεσή μας. Όσον αφορά στο παιχνίδι, κρατήσαμε σε χαμηλό σκορ τον αντίπαλό μας. Κάναμε λάθη επιθετικά αλλά είναι λογικό στο στάδιο που βρισκόμαστε».

-Σε τι φάση ετοιμότητας είναι οι νέες μεταγραφές;

«Ο Αλμέιδα είχε κάνει προετοιμασία με την ομάδα του και είναι σε πολύ καλό βαθμό φυσικής κατάστασης. Τον Τσιτομπί δεν τον έχουμε αξιολογήσει πλήρως, αλλά σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματά του και θα προσαρμοστεί γρήγορα στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που έχουμε μεγάλο ρόστερ φέτος και μπορούμε να διαχειριστούμε τόσους πολλούς παίκτες».

Για τις δικές του εντυπώσεις μίλησε και ο προπονητής του Ιωνικού, Γιάννης Αρβανίτης:

-Κόουτς, πώς είδατε την πρεμιέρα απέναντι στην ΑΕΚ;

«Για εμάς είναι το 4ο φιλικό. Προσπαθήσαμε να δούμε τι γίνεται, η ΑΕΚ έχει άλλους στόχους από εμάς και οι ταχύτητες που παίζουν είναι σίγουρα διαφορετικές. Για αρκετή ώρα σταθήκαμε καλά, αλλά είχαμε πρόβλημα στην επίθεση και δεν είχαμε και τόσο θράσος. Έχουμε χρόνο να το διορθώσουμε αυτό, αλλά δεν είναι η ΑΕΚ η ομάδα, που κυνηγάμε φέτος».

-Ποιος είναι ο φετινός σας στόχος;

«Ο στόχος μας είναι η 6άδα. Ήμασταν και πέρυσι, αλλά δεν είναι εύκολο σε ένα τόσο δυνατό πρωτάθλημα. Η διεκδίκηση 6άδας είναι ο στόχος μας σίγουρα».

-Στο γήπεδο ήταν μαζί σας, οι Γιώργος Παπαδόπουλος, Φάνης Τσαούσης, Δημήτρης Καφφάτος και Χριστόφορος Μπακαούκας, με τους οποίους έχετε γράψει ιστορία στην ΑΕΚ. Τι αναμνήσεις σας έρχονται μέσα από τις συναντήσεις σας;

«Σίγουρα με αυτά τα παιδιά περάσαμε πάρα πολύ μεγάλες στιγμές. Και καλές και κακές. Πολλές αναμνήσεις και σαφώς είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μας. Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ. Είναι το 20-25% της ζωής μου… 11 χρόνια ΑΕΚ είναι πολλά…»

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X