Κύργιος: Παραπονέθηκε για μυρωδιά μαριχουάνας

Τα έβαλε με θεατή ο Κύργιος: «Μοιάζει σαν να έχει πιει 700 ποτά» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νικ Κύργιος διαμαρτυρήθηκε στον Χάουμε Καμπιστόλ για μυρωδιά μαριχουάνας.

Μίλησε γι’ αυτό και στη συνέντευξη τύπου: «Ο κόσμος δεν ξέρει ότι είμαι βαριά ασθματικός, όταν τρέχω από άκρη σε άκρη, όταν δυσκολεύομαι να αναπνεύσω, αυτό δεν είναι κάτι που θέλω να αναπνέω ανάμεσα στους πόντους. Στο US Open η ατμόσφαιρα είναι τελείως διαφορετική από οπουδήποτε αλλού. Στο Wimbledon είναι όλα όπως πρέπει, στο Australian Open το περιμένεις ως Αυστραλός. Εδώ, όμως, έχει τόση φασαρία. Δε ακούς τίποτα, τις μισές φορές δεν μπορούσα να ακούσω την ομάδα μου από τη φασαρία. Ακούγονταν σειρήνες, τρένα, κόσμος. Για κάποιον που δυσκολεύεται σε όλη την καριέρα του να συγκεντρωθεί, θέλει μεγάλη προσπάθεια για να βγεις από συγκεκριμένες καταστάσεις. Είναι δύσκολο γιατί υπάρχουν πολλοί περισπασμοί. Και παρενοχλήσεις από τον κόσμο, ο κόσμος λέει πράγματα. Πρέπει να προσέχω τι λέω αυτές τις μέρες».

Ο Νικ αναφέρθηκε και στην τρομερή αλλαγή της νοοτροπίας του. «Ο τελικός του Wimbledon ήταν για μένα σημείο καμπής πνευματικά. Αν κέρδιζα το ματς, δεν ξέρω τι κίνητρο θα είχα. Το ότι έχασα και ήμουν τόσο κοντά ήταν δύσκολο για μένα να το χωνέψω. Δεν πίστευα ότι θα έβαζα τόση πίεση στον εαυτό μου μετά τον τελικό. Κάθε μέρα προσέχω τι θα φάω, να κοιμάμαι. Σε κάθε προπόνηση έχω καλή πρόθεση. Σχεδόν δεν ξέρω ποιος είμαι πια, δεν είμαι εγώ. Προσπαθώ να έχω ισορροπία ανάμεσα σε πολλά πράγματα. Τα media, τον κόσμο που τρελαίνεται για μένα όπου πάω. Προσπαθώ να έχω σε ισορροπία την προσωπική μου ζωή και το τένις. Νιώθω ότι είμαι επαγγελματίας τώρα. Δεν περίμενα να με κάνει έτσι ο τελικός. Νόμιζα ότι θα συνέβαινε το αντίθετο και θα ήμουν πιο χαλαρός. Είναι αγχωτικό».

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X