ΑΕΚ: Η σκέψη του Αλμέιδα με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα Σπάτα και… έκπληξη Τσούμπερ (VIDEO)

ΑΕΚ: Η σκέψη του Αλμέιδα με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα Σπάτα και… έκπληξη Τσούμπερ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr σας παρουσιάζει την άσκηση που... κέντρισε το ενδιαφέρον όλων στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σήμερα το πρωί η προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα ήταν ανοιχτή για τα ΜΜΕ.

Σπάνιο για τα δεδομένα της Ένωσης, αφού έγινε για πρώτη φορά κάτι τέτοιο μετά από πολλά-πολλά χρόνια. Έτσι υπήρχε η ευκαιρία (μετά την προετοιμασία στο Αλκμάαρ, όπου βρέθηκε το enwsi.gr για 18 ημέρες) να δούμε τις σκέψεις και τη δουλειά του Ματίας Αλμέιδα και του τιμ του με τους «κιτρινόμαυρους».

Νωρίτερα σας καταγράψαμε στο enwsi.gr και τι είδαμε από τον Νίκλας Ελίασον, τη δοκιμή με φόντο τον ΠΑΣ Γιάννινα με βασικό τον Μουκουντί, αλλά και την έξτρα δουλειά του Γενς Γιόνσον μετά το τέλος της προπόνησης.

Ωστόσο, η σκέψη του Ματίας Αλμέιδα με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν μία… άσκηση. Ο Αργεντίνος κόουτς της ΑΕΚ τοποθέτησε τον Στίβεν Τσούμπερ στον άξονα, τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς δεξιά, τον Μιλάντ Μοχαμάντι αριστερά και τον Σέρχιο Αραούχο με τον Χρήστο Αλμπάνη στην κορυφή της επίθεσης. Εκεί η μπάλα ξεκινούσε από τα πόδια του Τσούμπερ, πήγαινε στο ένα άκρο, με υπομονή επέστρεφε στον άξονα, όπου με συνδυαστικό παιχνίδι και κάθετη του Τσούμπερ ένας εκ των δύο επιθετικών έβγαινε «μάτι» με τον τερματοφύλακα για τελειώματα.

Στο δεύτερο γκρουπ που δούλεψε αυτή την άσκηση, ήταν δεξιά ο Άμραμπατ, αριστερά ο Ελίασον (αριστεροπόδαρος γαρ…), κεντρικά ο Γιόνσον και ο Πινέδα και στην επίθεση ο Μάνταλος με τον Γκαρσία. Οι ίδιοι παίκτες εν συνεχεία έκαναν άσκηση, με σέντρες από τα άκρα.

Αν «απομονώσουμε» την σκέψη με τον Τσούμπερ κεντρικό και τους Γκατσίνοβιτς δεξιά και Ελίασον αριστερά, όπου είχαν μεγάλη ευκολία στις πετυχημένες σέντρες εντός περιοχής, υπάρχει διάταξη με «φρέσκα» πρόσωπα που μπορούν να φέρνουν την μπάλα στην περιοχή με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Και ο Ελβετός στις κάθετες έχει την ποιότητα να το υποστηρίξει, αλλά και οι Γκατσίνοβιτς-Ελίασον φέρνουν «γλυκά» την μπάλα εντός περιοχής, όπως έδειξαν και σήμερα. Και δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να δούμε αυτή την σκέψη του Αλμέιδα στο… χορτάρι, στα επίσημα παιχνίδια της ΑΕΚ.

Δείτε VIDEO του enwsi.gr με τις σημερινές ασκήσεις στα Σπάτα:

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X