ΑΕΚ: Έξτρά δουλειά ο Γιόνσον πέρα του δίωρου, ακόμα και με συμπαίκτη τον... τοίχο

ΑΕΚ: Έξτρά δουλειά ο Γιόνσον πέρα του δίωρου, ακόμα και με συμπαίκτη τον... τοίχο
Photo Credits: INTIME

Ο Δανός χαφ δεν σταματάει να δουλεύει ακόμα και μετά το πρόγραμμα της προπόνησης, ακόμα και αν χρειάζεται να έχει βοηθό έναν... τοίχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γενς Γιόνσον μέσα στο γήπεδο είναι ένας ακούραστος εργάτης. Ένας χαφ που βρίσκεται παντού μέσα στο γήπεδο, για να κάνει σχεδόν όλες τις δουλειές.

Όλο αυτό φυσικά, δεν είναι αποτέλεσμα μιας μυστικής συνταγής που έχει ο Δάνος μέσος, αλλά σκληρής προπόνησης. Ακόμα και πέρα της προβλεπόμενης. Ακόμα και αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσει ως συμπαίκτη έναν… τοίχο.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης του Ματίας Αλμέιδα στα Σπάτα ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό και κράτησε κάτι περισσότερο από δυο ώρες. Φυσικά ο Γιόνσον το έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα αυτό. Αλλά μόλις ολοκληρώθηκε δεν πήγε στα αποδυτήρια.

Έμεινε στο γήπεδο, πήρε μερικές μπάλες και κατευθύνθηκε στο κόρνερ. Στην γωνία που ενώνονται οι δυο τοίχοι του προπονητικού. Και έκανε έξτρα δουλειά στις πάσες του, κτυπώντας την μπάλα πότε στο αριστερό και πότε στο δεξί τοίχο, για να μπορεί να υποδέχεται και να πασάρει και με τα δυο πόδια.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X