ΑΕΚ: Ο Γαλανόπουλος στο φιλικό της ΑΕΚ Β' στην Αγία Παρασκευή

ΑΕΚ: Ο Γαλανόπουλος στο φιλικό της ΑΕΚ Β' στην Αγία Παρασκευή
Photo Credits: INTIME

Αρκετοί παίκτες από την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ στο φιλικό με την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο δρόμο της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση βρίσκεται ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Ο μέσος της ΑΕΚ που επέκτεινε το συμβόλαιό του για ακόμα ένα έτος δουλεύει ώστε να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Σήμερα ο Γαλανόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο λόγος ήταν η συμμετοχή του στο φιλικό της ΑΕΚ Β’ σήμερα στις 18:00 στην Αγία Παρασκευή με την τοπική ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στο φιλικό θα είναι επίσης ο Βεντάντ Ραντόνια, ο Μιχάλης Κοσίδης, ο Γιώργος Μουστακόπουλος, ο Βασίλης Χατζηεμαμνουήλ και ο Γιώργςο Θεοχάρης από την πρώτη ομάδα.

Για το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ. είναι προγραμματισμένος φιλικός αγώνας με τον Αχαρναϊκό στο γήπεδό του στο Μενίδι, ενώ το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου η ΑΕΚ Β θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Σεραφείδειο. Ο κύκλος των προγραμματισμένων φιλικών ολοκληρώνεται την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Ηρακλή Λάρισας στο AEL FC ARENA.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X