ΑΕΚ: Η ακτινογραφία του enwsi.gr στον Ελίασον στην 2η μέρα του στα Σπάτα (VIDEO)

ΑΕΚ: Η ακτινογραφία του enwsi.gr στον Ελίασον στην 2η μέρα του στα Σπάτα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η... πλευρά του Νίκλας Ελίασον στις ασκήσεις και στο δίτερμα, οι σέντρες του, το ένας εναντίον ενός επιθετικά και ανασταλτικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ο Νίκλας Ελίασον να συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της σημερινής δουλειάς στα Σπάτα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του. Όμως για τον Σουηδό ακραίο ήταν μόλις η δεύτερη του μέρα στις προπονήσεις της ΑΕΚ. Και αυτό έχει την σημασία του. Το enwsi.gr ήταν στα Σπάτα και περνά από ακτινογραφία, την δουλειά που έκανε ο Ελίασον.

Καταρχάς είναι σημαντικό πως ο Σουηδός ακραίος δείχνει να βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο στο κομμάτι της ετοιμότητας. Λογικό μέχρι ενός σημείου, καθότι καλοκαιρινή προετοιμασία έκανε κανονικότατα με την ομάδα της Νιμ. Και με την εικόνα που είχε στην σημερινή προπόνηση στα Σπάτα, δεν θα αποτελέσει καμία έκπληξη, ακόμα και να ξεκινήσει βασικός την Κυριακή στο ματς με τον ΠΑΣ.

Τι είδαμε από τον Ελίασον

Ο Ελίασον συμμετείχε κανονικά και στις ασκήσεις που αφορούσαν τελειώματα φάσεων είτε με σέντρες από τα πλάγια, είτε με κάθετες πάσες από τον άξονα. Όπως και στο δίτερμα που έγινε στο φινάλε της προπόνησης, με ομάδες των δέκα και όχι των έντεκα παικτών, σε μικρό χώρο. Στις ασκήσεις ο Σουηδός ακραίος ήταν στο αριστερό άκρο και έβγαζε σέντρες με το “καλό” του αριστερό πόδι. Ενώ στο δίτερμα, πήρε ολόκληρη δεξιά πλευρά.

Οι σέντρες του Ελίασον στις ασκήσεις, ήταν αυτό για το οποίο φημίζεται. “Γλυκές” και με την μπάλα εκεί που την θέλει ο συμπαίκτη του. Αυτό είναι το μεγάλο προσόν του Σουηδού ακραίου και το έδειξε και στη σημερινή προπόνηση. Επίσης υπήρχε και κάτι άλλο. Ο Ελίασον έδειξε πως το μυαλό του το έχει πρώτα στην ασίστ και μετά στο δικό του γκολ. Χαρακτηριστική είναι μια φάση στην άσκηση τακτικής, όταν βρέθηκε στο ένα μέτρο από το τέρμα, αλλά προτίμησε πάσα στον Λιβάι.

Ο Ματίας Αλμέιδα στη σημερινή προπόνηση έκανε και μια άσκηση που αφορούσε επιθέσεις και άμυνες στο ένας εναντίον ενός. Ο Ελίασον με την ταχύτητά του, ταλαιπώρησε πολύ και τον Τζαβέλλα και τον Χατζισαφί, που κλήθηκε να κάνουν μαζί του την άσκηση. Ενώ όταν ο ίδιος αμυνόταν, ήταν σταθερός και τον βοηθούσε επίσης πολύ η ταχύτητά του.

Δείτε τα βίντεο του enwsi.gr από την προπόνηση του Νίκλας Ελίασον στα Σπάτα:

 

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X